Настъпи времето за първите 1/4-финални сблъсъци в турнира Лига Европа.

...
Настъпи времето за първите 1/4-финални сблъсъци в турнира Лига Европа.
Коментари Харесай

Четири сблъсъка в Лига Европа тази вечер

Настъпи времето за първите 1/4-финални конфликти в шампионата Лига Европа. Едва 8 отбора стигнаха до тази фаза, която към този момент се обрисува да бъде на живот и гибел. И четирите дуела започват в 22:00 часа българско време.

Изключително любопитен се обрисува да бъде този сред Гранада и Манчестър Юнайтед. Испанският отбор е същинска сензация в шампионата, изключително, като се има поради, че е и дебютант в конкуренцията. Противник обаче ще бъде един от любимците за спечелването на трофея Манчестър Юнайтед. „ Червените дяволи “ ще хвърлят всички старания към шампионата, тъй като това е единственият късмет да завършат сезона с трофей.

Доста борба ще падне и в Амстердам, където Аякс приема италианския гранд Рома. И двата отбора имат своите упоритости в шампионата, като силите наподобяват изравнение и се чака конфликтът да бъде непредвидим до последната минута.

Друг от любимците в конкуренцията Арсенал посреща още една от изненадите Славия Прага. „ Артилеристите “ също би трябвало да стигнат до крайния триумф в шампионата, с цел да завършат сезона си с трофей. Още повече, че лондончани най-вероятно няма да съумеят да се класират за Топ 4 във Висшата лига и единственият късмет да вземат участие в Шампионската лига минава през продобиване на Лига Европа. Славия пък впечатлява с представянето си досега в шампионата и към този момент отстраниха различен британски отбор – Лестър Сити.

Последният четвъртфинал опълчва Динамо Загреб и Виляреал. Хърватите изненадват с присъединяване си дотук, а най-голямата сензация бе отстраняването на Тотнъм на Жозе Моуриньо на 1/8-финалите. Сега възпитаниците на Дамир Кръжнар са окуражени да вземат скалпа на още един сериозен противник. „ Жълтата подводница “ обаче е посочил, че доста подъл противник и мъчно би позволил да бъде сюрпризиран.

22:00 часа | АЯКС – РОМА

22:00 часа | АРСЕНАЛ – СЛАВИЯ ПРАГА

22:00 часа | ДИНАМО ЗАГРЕБ – ВИЛЯРЕАЛ

22:00 часа | ГРАНАДА – МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР