Настъпи моментът за четвъртфиналните сблъсъци на Мастърс турнира в Париж.

...
Настъпи моментът за четвъртфиналните сблъсъци на Мастърс турнира в Париж.
Коментари Харесай

Алкарас, Джокович и Циципас: Коментирайте днешните мачове


Настъпи моментът за четвъртфиналните конфликти на Мастърс шампионата в Париж. Програмата стартира в 15:00 ч. с мача сред Феликс Оже-Алиасим и Франсис Тиафо, след което един против различен ще се изправят две от младите звезди на Тура – Карлос Алкарас и Феликс Оже-Алиасим.

Във вечерната сесия Новак Джокович ще играе с Лоренцо Музети в повтаряне на миналогодишния осминафинал на Ролан Гарос, а Стефанос Циципас ще опита да продължи победната си серия против Томи Пол.
Централен корт, начало в 15:00 ч.
Франсис Тиафо – Феликс Оже-Алиасим
Карлос Алкарас – Холгер Руне
Не преди 20:30 ч.
Новак Джокович – Лоренцо Музети
Не преди 21:30 ч.
Стефанос Циципас – Томи Пол

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Междувременно на Финалите на WTA ще се изиграят последните мачове от група „ Нанси Ричи “ В 22:30 ч. Джесика Пегула ще се изправи против Арина Сабаленка, а дуелът сред Онс Жабур и Мария Сакари ще стартира не преди 02:00 ч.

Днес ще има и мачове с българско присъединяване. Александър Донски ще играе със международния №943 Маик Щайнер на четвъртфинала на М15 шампионата в Монастир, до момента в който Юлия Стаматова ще опита да преодолее намиращата се на 1134-то място в ранглистата Анка Тодони на същата фаза на W15 конкуренцията в Анталия.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на полтичеиски мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР