Настъпи дълго чаканият миг и ни делят само няколко часа

...
Настъпи дълго чаканият миг и ни делят само няколко часа
Коментари Харесай

Настъпи дълго чаканият миг: Започва Евро 2020

Настъпи дълго чаканият момент и ни разделят единствено няколко часа от старта на UEFA EURO 2020. Юбилейната конкуренция на Стария континент не се състоя през предходната година поради пандемията от ковид, която обхвана света, само че не щеш ли настъпи часът.

Стадиони из целия континент ще одобряват дуелите, в които 24 отбора ще се борят за трофея. УЕФА взе решение да даде домакинство на 11 разнообразни града в 11 страни, в чест на 60-ата годишнина на шампионата. Амстердам, Баку, Билбао, Букурещ, Глазгоу, Копенхаген, Лондон, Мюнхен, Рим и Санкт Петербург са градовете, в които сред 11 юни и 11 юли ще се проведат дуелите.

Добрата вест е, че на всяко едно от оборудванията ще бъде допускана аудитория, въпреки че само в Унгария се планува опцията стадиона да бъде цялостен.

Разбира се всяка конкуренция има своите любимци. Последният европейски първенец Португалия също е към тях, само че главният е международният отличник Франция, а малко по-късно букмейкърите дават преимущество на Англия, Белгия, Германия и Испания.

Заради пандемията от COVID-19 всеки отбор на UEFA EURO 2020 ще се състои от 26 футболисти, а не от 23, както и това, че селекционерите ще могат да вършат по пет промени по време на мач. На разположение на 19-те съдийски бригади ще бъде и системата ВАР, която ще дебютира на подобен конгрес.

ГРУПОВАТА ФАЗА:

Група А: Турция, Италия, Уелс, Швейцария (мачовете ще се играят в Рим и Баку)

Група В: Дания, Финландия, Белгия, Русия (Санкт Петербург, Копенхаген)

Група С: Нидерландия, Украйна, Австрия, Северна Македония (Амстердам, Букурещ)

Група D: Англия, Хърватия, Шотландия, Чехия (Лондон, Глазгоу)

Група Е: Испания, Швеция, Полша, Словакия (Санкт Петербург, Билбао)

Група F: Унгария, Португалия, Франция, Германия (Мюнхен, Будапеща)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР