Настаняването на гостите е голям проблем за София. И трябва

...
Настаняването на гостите е голям проблем за София. И трябва
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Как ще настаним 22 000 гости на 7 000 легла в софийските хотели по време на европредседателството

" Настаняването на гостите е огромен проблем за София. И би трябвало да бъде позволен по този начин, че да не изпаднем в обстановка на липса на кревати, разяснява още той. - Защото тези високо платени служители не са просто гости в страната ни, те са нашите имиджмейкъри. Това са хора с искания, които обикалят света. И ще описват на всичките си другари и познати за прекарванията си тук. А мнението от първа ръка постоянно е най-меродавно ".

Калоян Паргов разяснява това във връзка разискването на Стратегията за развиване на София като туристическа дестинация - 2017-2030 година.

" Много ми се искаше да видя в тази тактика корелационен разбор от факторите, които въздействат върху тренда на развиване на София като туристическа дестинация, разяснява още той. - Липсва и относителен разбор, обвързван с това по какъв начин София се нарежда по отношение на другите столици от Балканите. Предложената тактика е добра, само че мисля, че няма нужната конкретика, може да бъде по-концептуална. Нали тъкмо това е смисълът на една тактика - да даде визия, да покаже идея за развиване в съответната сфера ". 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР