Настаникът на Барселона Чави Ернандес говори преди мача на тима

...
Настаникът на Барселона Чави Ернандес говори преди мача на тима
Коментари Харесай

Чави: Мемфис в Атлетико? Не знаем нищо

Настаникът на Барселона Чави Ернандес приказва преди мача на отбора си с Батис на следващия ден за Суперкупата на Испания.

Треньорът стартира с коментар за утрешната среща: " Да печеля първата си купа като треньор на Барса? Намираме се в добър миг и сме спокойни. Ще се опитаме да покажем нашата характерност. Суперкупата - това е купа и ние желаеме да я спечелим. Реал Бетис е тим, който обича да владее топката. Пелегрини е атакуващ треньор, имат страхотни играчи и пресират добре. Утре ще бъде край за нас ".

Чави показа мнението си дали е удовлетворен, че мачът ще играе в Рияд: " Какво мисля за това, че Суперкупата на Испания ще е в Саудитска Арабия? Ние сме експерти и е ясно, че има бизнес. Мисля, че всички клубове имат изгода от него. Има и позитивни, и негативни неща ".

Треньорът разяснява слуховете за трансфер на Мемфис Депай в Атлетико (Мадрид). " На първо място, не сме имали среща. Не знаем нищо ", сподели той за хипотетичната среща в Рияд с техническия личен състав на клуба, на която е обсъждано бъдещето на холандския нападател.

Чави разяснява и слуховете за интерес към някогашния състезател на Барселона Пиер-Емерик Обамеянг с сбит отговор, че е удовлетворен от състава си и не може да каже нищо повече.

Запитан за глобата на Феран Торес в Ла Лига, Чави разяснява: ”Смятаме, че това е прекалено, беше пердах, нямаше експанзия. Сблъсък, мисля, че е прекомерно.Отстраняването на Феран Торес няма да има нищо общо с напускането на Мемфис ", приключи той.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР