Насроченият за вчера от 18:00 часа двубой от XXIX-ия кръг

...
Насроченият за вчера от 18:00 часа двубой от XXIX-ия кръг
Коментари Харесай

Служебна победа с 3:0 за Локомотив /Мездра/ срещу Боруна /Царева ливада/

Насроченият за през вчерашния ден от 18:00 часа дуел от XXIX-ия кръг на Северозападната Трета лига сред " Локомотив " (Мездра) и " Боруна " (Царева ливада) не се състоя, заради отсъствие на гостите от Боруна, и домакините завоюваха служебна победа с 3:0.
Напразно домакините загряваха, само че се получи футболна интерпретация на емблематичната пиеса на Самюъл Бекет „ В очакване на Годо “. Съдийската бригада и тимът на " Локомотив " изчакаха по правилник половин час, след което основният рефер алармира, че мачът няма да се организира, заради отсъствие на гостите от " Царева морава ". Отборът на Николай Христозов завоюва служебно с 3:0.
Така след XXIX-ия кръг " Локомотив " остава твърдо на четвърта позиция с актив от 51 точки и голова разлика 56:31. Все отново „ червено-черните “ си спретнаха двустранна игра, извършена от треньора Николай Христозов.
Предстои Зоналният съвет на БФС – Велико Търново да вземе решение по случая и да наложи дисциплинарно наказване на тима от " Царева морава ".
В последния кръг от сезон 2023/2024 ОФК " Локомотив " (Мездра) гостува на дублиращия тим на ПФК " Ботев " (Враца). Двубоят е на 1 юни 2024 година (събота) от 18:00 часа на стадион " Христо Ботев " във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР