Насроченият за този следобед Национален съвет на БСП се отложи

...
Насроченият за този следобед Национален съвет на БСП се отложи
Коментари Харесай

Отложиха Националния съвет на БСП заради преговорите за коалиция

Насроченият за този следобяд Национален съвет на Българска социалистическа партия се отсрочи поради продължаващите договаряния за съдружно съглашение. Социалистите трябваше да проведат присъствено съвещание на управлението на партията, само че късно в понеделник от " Позитано " 20 оповестиха, че то няма да се състои. Една от аргументите е продължаващите договаряния с партия " Продължаваме промяната " за съдружно съглашение, оповестява БНР.

След като стана явен окончателният му вид, Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия неотложно ще организира съвещанието на Националния съвет.

При политическите съвещания с президента през вчерашния ден водачът в оставка на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че ще бъдат положени всички старания да има постоянен кабинет и работещ парламент.
свързани новини6027на 02.12.202117899на 23.11.2021
Спешното приемане на Бюджета също е приоритет. Българска социалистическа партия упорства от 1-ви януари да не се подвига цената на тока за битовите консуматори и да се стабилизира здравната система:

" Всички лични въпроси за министри ще разгледаме по-късно с съдружните сътрудници. Днес сме съсредоточени върху съглашението, разгледахме го в нашите експертни групи и политически имаме по него някои бележки, като един от нашите безспорни цели е доста бързо да приемем Бюджета, в който да се заложат обществени политики, обезщетителни механизми, ограничения за превъзмогване на рецесията, за подкрепяне на хората ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР