Насред пандемията мъжът на Теодора Духовникова храни нуждаещи се хора

...
Насред пандемията мъжът на Теодора Духовникова храни нуждаещи се хора
Коментари Харесай

Мъжът на Теодора Духовникова помага на нуждаещи се

Насред пандемията мъжът на Теодора Духовникова храни нуждаещи се хора всеки уикенд на столичната улица Вишнева в Лозенец, видя HotArena.

Заедно с други доброволци Стефан, който държи няколко ресторанта в София, подарява 100 топли обяда от чорба, главно ядене и сгряваща напитка. Инициативата, която стартира от декември предходната година и ще продължи до пролетта, набира все по-голяма известност и в събота и неделя се извива опашка, дълга над 100 метра. За това заяви и самата Теодора в профила си във Facebook.

" Покрай цялата тази пандемия, безработицата стана от ден на ден. И гладът стана допълнително. И все пак постоянно се намират положителни хора. Обичам те, Стефане, за това, че застана зад тази идея и помагате с каквото можете. Защото знам какъв брой ви е мъчно, тъй като съвсем цяла година не работите (ресторантите) или работите едвам, и все пак не изхленчи, не затвори, не редуцира никого. Карате я на мускули и на някакво ваше вътрешноведомствено доверие. Не получихте помощ от страната, само че някак намирате сили да дадете помощ на други ". 

Мъжът на актрисата държи и кръчмата до Сатиричния спектакъл, в която постоянно обичаха да вървят доста от сътрудниците й. Затворил заведенията си поради ковид, а в този момент прави единствено доставки до дома. За да не утежнява така и така затрудненото финансово състояние на сътрудниците на жена си, Стефан е понижил цените на ястията и работи с безвъзмездна доставка, тъй че кухните на заведенията му работят без особена облага. Теодора не крие, че брачният партньор й е изпратен от ориста и дели мъжете в живота си на преди и след Стефан. Срещат се на плажа като и за двамата е обич от пръв взор, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР