Насочената към обитателите на малки домове, любителите на къмпинга и

...
Насочената към обитателите на малки домове, любителите на къмпинга и
Коментари Харесай

Най-накрая! Няма да чакаме нощта, за да пускаме пералнята, измислиха как да перем без ток

Насочената към жителите на дребни домове, феновете на къмпинга и градските хора, които желаят да понижат въздействието върху околната среда и месечните си сметки, Drumi в началото бе предлагана за предварителна поръчка, през 2015 година Сега, след известно усъвършенстване на дизайна, задвижваната с крайник мини перална машина се насочва от индустриалната линия за доставка през идващите месеци, написа Монитор.


Yirego споделя, че устройството им за пране на облекла, Drumi е разработвано над 10.000 часа и е претърпяло редица основни промени в дизайна, откогато бе показано преди съвсем 3 години. Барабанът към този момент има ръкохватка, тъй че да може да се изважда за разчистване, а извитата ръкохватка на самото устройство освен разрешава преместването му с една ръка, само че също по този начин служи като брава, с цел да се задържи капакът затворен по време на пране. Drumi също е и малко по-нисък от по-ранния първообраз, висок 416 мм.


Основният принцип на работа е същия, както преди. Потребителят напълва барабана с до 2.25 кг леко нечисти облекла, по-късно прибавя чешмяна вода, като капакът може да служи като съд за наливане на вода в устройството, и препарат. Капакът се заключва и педалът се натиска леко за към 5 минути.


След отваряне на дренажа, с цел да източи мръсната вода, потребителят може да добави чиста вода, с цел да изплакне облеклата, натискайки педала за още 3 минути и да източи още веднъж.

Накрая, Druumi би трябвало да се хване крепко, до момента в който потребителя натиска педал по-агресивно, с цел да изсуши облеклата, преди да бъдат извадени от барабана и да бъдат прострени. Всичко това без никакво електричество.

Производството на Drumi стартира и се чака да се насочи към клиентите през второто тримесечие и третото тримесечие от годината на цена от Щатски долар 299.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР