Наслушахме се на обиди, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

...
Наслушахме се на обиди, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Вече никой в партията и в ПГ на ГЕРБ не иска да говори с ПП-ДБ

" Наслушахме се на обиди ", сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

" Ние изпратихме преговорен екип. Те идваха по шест, по дванайсет индивида. Така не се прави ", добави той.

Борисов изясни също по този начин, че от ПП-ДБ са объркали търпението му и способността му да изслушва с страхливост.

Той съобщи, че желае да обясни няколко спекулации.

" Малко ретроспекция - от първия ден съм споделил тактиката на ПП–ДБ - за външния министър, за алените линии и един формален диалог, който са водили преди няколко месеца в тяхното управление ", акцентира Борисов.

По думите му той доста е желал да има държавно управление.

" Заради това избрахме преговорен екип. Но не и лидерски срещи, тъй като трябваше да вземам участие в едно надговаряне, в случай че инцидентно изпусна дума - да излязат и да я развеят по малкия екран. Избрахме преговорен екип, който близо 20 дни договаря по всички точки. През това време чувахме какви ли не обиди за да ни сплашат, единствено че не се тревожа толкоз елементарно, колкото си мислят ", добави той.

За тези, които споделят, че не е имало лидерски срещи Бойко Борисов съобщи, че „ се е срещнал персонално с водачите Асен Василев и Атанас Атанасов в четвъртък и петък “.

" Вече в нашата партия изрично никой не желаеше да беседва с тях, тъй като през всичките тези договаряния са се наслушали на обиди ", заяви водачът на ГЕРБ.

„ Аз задрасках на лидерския лист огромна част от това, за което се бори преговорният екип - те не бяха съгласни с мен, само че това е водачеството ", безапелационен бе Борисов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР