Наследството на Елвис Пресли продължава да живее. Във вторник три

...
Наследството на Елвис Пресли продължава да живее. Във вторник три
Коментари Харесай

Да оставиш следа: жените Пресли създадоха история в Холивуд

Наследството на Елвис Пресли продължава да живее.

Във вторник три генерации Пресли – Присила (77 г.), Лиза Мари (54 г.) и нейната щерка Райли (33 г.), както и близнаците ѝ Харпър и Финли (13 г.), участваха в историческа гала за отпечатъци на ръцете им пред Китайския спектакъл на Грауман в Холивуд.

Семейството имаше луксозен декор, отдаден на новия филм за Елвис с присъединяване на Остин Бътлър, и всички изглеждаха признателни, че са дружно за подобен специфичен миг.



Повече фотоси от събитието разгледайте тук:
 Три генерации дами Пресли оставиха своя отпечатък в Холивуд  Три генерации дами Пресли оставиха своя отпечатък в Холивуд  Три генерации дами Пресли оставиха своя отпечатък в Холивуд  Три генерации дами Пресли оставиха своя отпечатък в Холивуд
Бътлър също присъстваше. Актьорът беше окуражителен за ролята си на Елвис, като филмът завоюва 12-минутни аплодисменти в Кан. Той го назова едно от най-трудните неща, които е правил, изключително като знае, че хора като Лиза Мари и Присила ще го гледат.

„ Това беше нещото, което ме караше да ставам от леглото всеки ден. Сутрин се събуждах, даже и да съм си лежащ в 1. Не можех да дремя, събуждах се и сърцето ми биеше като бясно “, показа той.


 Биографичният филм за Елвис с премиера в Кан  Биографичният филм за Елвис с премиера в Кан  Биографичният филм за Елвис с премиера в Кан  Биографичният филм за Елвис с премиера в Кан
За благополучие, осъществяването на Бътлър впечатли фамилията на именития Елвис Пресли. Присила написа в обява във Фейсбук, че неотдавна е участвала на частна прожекция на кино лентата дружно с мениджъра на гении Джери Шилинг:

„ Остин Бътлър, който играе Елвис, е извънреден. По средата на кино лентата Джери и аз се спогледахме и си казахме УАУ! Браво на него... знаеше, че има огромни упования, които да оправдае. Той беше извънредно нервозен, играейки тази роля. Мога единствено да си показва. “



 Елвис Пресли Присила Лиза Мари Райли Остин Бътлър филм Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР