Наследниците на Майкъл Джексън подадоха иск за щети на стойност

...
Наследниците на Майкъл Джексън подадоха иск за щети на стойност
Коментари Харесай

Наследниците на Майкъл Джексън заведоха дело срещу HBO

Наследниците на Майкъл Джексън подадоха иск за вреди на стойност 100 милиона щатски $ против телевизия HBO, която се готви да излъчи документален филм за половите похищения на артиста, предадоха международните организации.

Искът се състои от 53 страници и е подаден пред Върховния съд на Лос Анджелис. В него наследниците упрекват притежаваната от Ей Ти енд Ти телевизия, че нарушава контракт за "неоклеветяване ", подписан с краля на попмузиката през 1992 година Те не упорстват документалният филм "Да напуснеш Невърленд " да не бъде предаван.

Въпреки заведеното дело HBO удостовери, че на 2 и 3 март ще стартира излъчването на кино лентата, който беше показан предишния месец на кинофестивала "Сънданс ".

"Това ще спомогне всеки самичък да реши кино лентата и обвиняванията ", оповести малкия екран.

Кадри от видеото са включени в документалния филм за Джексън.

"Майкъл Джексън е почтен. Точка. " - се споделя в желае на наследниците.

"През 2005 година Джако бе съден и бе оневинен от правосъдните заседатели ", припомниха те.

Документалният филм на HBO съдържа свидетелските показания на две лица на възраст към 30 години, които настояват, че са станали жертва на полово посягане от страна на Майкъл Джексън в имението му Невърленд. Това почнало, когато те са били надлежно на седем и 10 години.

През 1993 година една от жертвите на 13-годишна възраст заведе дело за опипване. Делото бе прекъснато против обезщетение от 15 милиона $. През 2005 година артистът беше съден в Санта Барбара за посягане над различен невръстен, само че беше оневинен.

Майкъл Джексън умря на 25 юни 2009 година от свръхдоза.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР