Наследниците на легендарния фешън-бренд „Гучи“ обещаха съд до дупка за

...
Наследниците на легендарния фешън-бренд „Гучи“ обещаха съд до дупка за
Коментари Харесай

Наследниците на империята Гучи срещу филма Модна къща Гучи

Наследниците на именития фешън-бренд „ Гучи “ дадоха обещание съд до дупка за основателите на сниманата сега в Италия лента „ Модна къща „ Гучи “ “.

Защото съгласно достигналата до именитата флорентинска фамилия информация режисьорът на кино лентата Ридли Скот интерпретирал славната фамилна история по извънредно оскърбителен, даже незаконен метод. Като той и целият му снимачен екип се стремяли да я преразкажат на основата на злоумишлен сюжет, написан по цялостна с неистини измислена книга, и без да се допитат за съвет до нито едно от лицата, които носят името Гучи.

Като „ знаменоска “ на бъдещата правосъдна борба против Ридли Скот и хората му се обрисува внучката Патриша Гучи на основателя преди 100 годинина на международно известния бренд - стилния дизайнер от Флоренция Гучио Гучи. Дамата е на 58 години, член е на управителния съвет на днешния фешън колос „ Гучи “, живее в Швейцария и има три дъщери.

Патриша изрази пред публицисти мнението на цялата фамилия, че е неприемливо плануваният да излезе по екраните през ноември филм да се споделя „ Гучи “, а да се върти само към историята на една жестока килърка. Става дума за Патриция Реджани, – роля, изпълнявана в лентата от Лейди Гага - която през 1995 година провежда разстрела на своя някогашен брачен партньор, шефа на фамилната компания и първи братовчед на Патриша Гучи – Маурицио Гучи.

Патриша Гучи е гневна и на избора на холивудския ас Ал Пачино да играе ролята на нейния татко – Алдо Гучи, който управлява 30 години стилната къща и предава кормилото й на племенника си Маурицио. Според фешън-специалистката родителят й е бил строен, хубав, с изтънченост в облеклото, която е била уважавана в кралски дворове и президентски дворци, до момента в който кинозвездата в този момент е пълен и неугледен. Освен това Ал Пачино бил прочут на всички места по света на първо място с функциите си на мафиот и наркотрафикант – незаконни квалификации, които лентата на Ридли Скот трябвало да внуши и за Алдо Гучи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР