Наследницата на основателят на Microsoft Дженифър Гейтс, облечена в специална ...

Наследницата на основателят на Microsoft Дженифър Гейтс, облечена в специална

Дъщерята на Бил Гейтс се омъжи за египтянин

Наследницата на създателят на Microsoft Дженифър Гейтс, облечена в специална рокля на Вера Уанг, излезе от вкъщи си в Уестчестър в събота, оградена от шаферките ѝ в мрачно зелени рокли. Дженифър стискаше бял букет, воалът ѝ бе вдигнат над лицето. Стотици посетители се бяха събрали, с цел да станат очевидци на гражданската гала на щастливата двойка, написа Стандарт.

Дженифър към този момент се е омъжила за египтянина Найл Насар на загадка гала , заяви DailyMail.com. Частната мюсюлманска гала се проведе в петък вечерта в градината на фамилното имение от 142 акра в Северен Салем, Ню Йорк, където за събота следобяд бе планувана по-голямата гражданска гала с 300 посетители .Още при започване на 2020 година 23-годишната възпитаничка на Станфордския университет удостовери в Инстаграм, че ще се омъжи за 28-годишния Найел Наср, родом от Чикаго, който взема участие в конни състезания за Египет - родината на неговите родители.

Двойката се среща от няколко години. " Найел Наср - ти си уникален ... Нямам самообладание да прекараме остатъка от живота си дружно - да се учим, да растем, да се смеем и да се обичаме! " Да " милион пъти " , написа Дженифър, когато получи годежния пръстен.

Бъдещият жених също разгласява свое известие по тематиката : " В момента съм най-щастливият човек на света... Нямам самообладание да продължим да израстваме дружно през това премеждие , наречено живот. И не мога да си показва моя живот без теб. Обичам те повече, в сравнение с можеш да си представиш и ти благодаря, че правиш всеки ден като сбъдната фантазия за мен! "

Източник: fakti.bg