Наследницата на Анджелина Джоли и Брад Пит , първата им

...
Наследницата на Анджелина Джоли и Брад Пит , първата им
Коментари Харесай

Приказно красивата дъщеря на Джоли и Пит се обезобрази! Подстрига се до голо и облече микрошорти (СНИМКИ)

Наследницата на Анджелина Джоли и Брад Пит, първата им обща щерка, е упорита и своенравна от дребна. Като беше дребна, тя искаше да се облича като момче, даже подстрига косата си късо и напълно не се държеше като холивудска принцеса.

Удивително е по какъв начин Джоли, с нейните строги способи на образование и сложен темперамент, разреши на Шайло всички тези лудории. Но фактът остава: това момиче от детството сама взема решение по какъв начин да наподобява, какво да носи и по какъв начин да се държи.

Но може би Анджелина беше права, като реши да не обръща внимание на „ капризите “ на щерка си. Като тийнейджърка Шайло ненадейно промени имиджа си и стартира да свети до известната си майка на аления килим. Тя като че ли разцъфна, стана женствена и доста красива.

И в този момент, съдейки по последните папарашки фотоси, нещо още веднъж се е случило с Шайло. На новите фотоси, които се появиха в мрежата, 16-годишната звездна наследница наподобява напряко извънредно.

Първо, тя подстрига дългата си руса коса съвсем до голо – много пай „ таралеж “. Второ, тя още веднъж стартира да се облича повърхностно – мини-шортите й наподобяват по този начин, че човек би го било позор да изхвърли даже боклука в сходен тип. И трето, интернет потребителите започнаха да разискват тъжния и някак загубен тип на младо момиче.

 Шайло Пит прическа

Шайло Джоли-Пит

фотография
Legion Media

 Шайло Джоли Пит

Шайло Джоли-Пит

фотография
Legion Media

Някои спекулират, че Шайло още веднъж е бунтарка поради известните си родители. Припомнете си, че не толкоз от дълго време Джоли още веднъж изля вана с нечистотия върху Пит и го съди ( вижте също:  „ Задуши и бий “: в какво Джоли в действителност упреква Пит – всички детайлности за новия скандал ). А Шайло обича татко си повече от всички деца на Брад и Анджелина и е доста близка с него.

Новият разказ на Пит също може да налее масло в огъня. Не е загадка, че той излиза с 29-годишната Инес Рамон, която работи като треньор Според слуховете артистът обмисля още веднъж да става татко.

„ Брад има доста обич в сърцето си и желае скоро още веднъж да стане татко. Но този път – с жена, в действителност подобаваща за ролята на майка и брачна половинка. Инес е водещият кандидат за тази роля “, споделиха осведомени пред National Enquirer. Малко евентуално е Шайло да е възхитена от това. Така че може би смяната на имиджа е зов от сърце за известните родители най-сетне да го чуят.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР