Наследникът на президентшата Деси Радева от първия й брак с

...
Наследникът на президентшата Деси Радева от първия й брак с
Коментари Харесай

Синът на Деси Радева хлътна по моделка

Наследникът на президентшата Деси Радева от първия й брак с депутата Георги Свиленски — Страхил, хлътна по моделка. Чаровникът е на път да направи майка си скоро свекърва, защото не крие благосклонностите си към красива танцьорка на национални танци, дочу HotArena.

Хубавата Деляна Кавръкова е професионален модел и танцьорка на национални танци. А поради нея някогашния волейболист от „ Левски ” даже си е направил профил в обществените мрежи и неотменно я следва.

Очевидно Страхил не желае да пропусне и един ход на хубавицата в мрежата, като постоянно харесва и фотосите, които тя разгласява. Не е ясно на какъв стадий са връзките им, поради обстоятелството, че синът на президентшата пази персоналния си живот в загадка и е спестовен на страсти в интернет пространството, за разлика от майка си.

За него се знае само, че е някогашна волейболна звезда от „ Левски ”, а сега учи в Съединени американски щати, в университета „ Маунт Мърси ”, в щата Айова.

Досега Страхил не се е показвал с гадже обществено, само че биографията на хубавата Деляна я прави съвършен избор за снаха на военачалник Деси, написа „ България през днешния ден ”.


Изкусителната госпожица е приключила Националното учебно заведение за танцово изкуство в София, а фолклорът е огромната й пристрастеност. Това е и една от допирните точки с първата дама на България, която също е фен танцьор и даже е част от школата по национални танци „ Омайно биле ”.

Деси Радева продължава заниманията си там, даже и откакто стана президентша, само че не взе участие в спектакли на трупата, а обществено танцува единствено по публични изяви, когато протоколът го изисква или разрешава.

Друго, което би сближило евентуалните снаха и свекърва е модата. Деляна е измежду най-популярните родни модели и постоянно е снимана в професионални фотосесии с носия, като фотосите й се употребяват за рекламни цели.

Освен нашите, непознатите фешън марки също са забелязали хубавицата. Преди дни тя даже се похвали, че е част от лицата на известната марка „ Виктория Сикрет ” и ще популяризира най-новият парфюм на марката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР