Наследникът на покойния мафиотски бос Иво Карамански геройски приема тежката

...
Наследникът на покойния мафиотски бос Иво Карамански геройски приема тежката
Коментари Харесай

Синът на Иво Карамански след катастрофата: Правим си лимонада!


Наследникът на починалия мафиотски необут Иво Карамански героичен приема тежката си орис. Въпреки че неотдавна загуби лявата си ръка при тежка злополука в Ниделандия, Иво Карамански-младши не е паднал духом, а гледа метафизичен на обстановката.

„ Правим лимонада с лимоните, които получихме “, положителен е 24-годишния мъж под фотография, на която театралничи дружно със своя втори татко – Александър Сано. Актьорът излетя при него дружно с майка му Нели Атанасова няколко седмици след случая, с цел да му дадат кураж.

Иво към този момент разгласява фотоси от фамилните завършения в Швейцария, където се възвръща, и наподобява повече от добре. На всички снимки той е ухилен и сияен, като по всичко проличава, че злополуката е останала зад тила му и към този момент гледа напред, написа show.bg.

Негови близки разкриха, че към този момент му е сложена протеза и с помощта на нея Карамански-младши се усеща доста по-добре.

Припомняме, че синът на Кръстника претърпя тежка злополука преди повече от месец на автомагистрала наоколо до град Утрехт. Иво задремал от отмалялост зад кормилото, до момента в който е карал, а оставеното без надзор возило е изхвърчало от автомагистралата, преобърнало се е няколко пъти и се е забило в дърво. 24-годишният Иво е изпаднал в безсъзнание в резултат на удара и е бил разсънен след два дни в болничното заведение. Откъртена ламарина от колата му е срязала лявата му ръка съвсем до лакътя и се е наложило тя да бъде ампутирана, до момента в който младежът е бил в безсъзнание.

„ Животът му е бил избавен по знамение, само че и с помощта на уредения живот в Нидерландия. Линейката е пристигнала след 4 минути, медиците са работили бързо и са съумели да го извадят отдолу под намачканата като хармоника кола, а на помощ са се притекли и други хора “, описват осведомени.

Иво Карамански младши е извънбрачен наследник на починалия Кръстник на българската мафия Иво Карамански от връзката му с тв водещата Нели Атанасова.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР