Наследникът на Майкъл Джордан – Джефри, и българката Радина Анева

...
Наследникът на Майкъл Джордан – Джефри, и българката Радина Анева
Коментари Харесай

Красива българка се ожени за сина на световна легенда: Радина каза заветното „да“ сина на Майкъл Джордан

Наследникът на Майкъл Джордан – Джефри, и българката Радина Анева се врекоха във безконечна честност на гала, състояла се на 25 май.
Щастливата младоженка не пропусна да показа с приятелите си в Instagram фрагменти от събитието. Фотосите са запечатали освен любовта и нежността сред сина на баскетболната звезда и нашенката, само че и нейната изящна булчинска рокля.
Дрехата е по финален вик на модата и се откроява с кройка вид „ нимфа “ и композиция от два плата – дантела и тюл. Налице са и дълъг шлейф и нежни инкрустации, които придават още по-величествена визия на тоалета.
Джефри Джордан, който е някогашен баскетболист, и Радина Анева се сгодиха още през 2017 година.

Тогава тя даже беше довела сина на Джордан в България. Очакваше се сватбата да бъде през предходната есен, когато българката показа фотография от проектите за церемонията.
Припомняме, че предходната година Радина направи за годеника си огромен жест. Ето по какъв начин означиха случилото се медиите:
Над 20 хиляди $ пръсна българката Радина Анева по сина на Майкъл Джордан – Джефри. Известният правоприемник се поглези в най-тузарския курортен комплекс Баха Марна на Бахамите за сметка на годеницата си. Това разкри самата Радина с пожеланието си за персоналния му празник.
„ Винаги обгрижваш всички към теб, по тази причина през днешния ден ти връщам този жест.

Пожелавам ти да продължаваш да си сполучлив, а към теб да е мир и естетика. Забавлявай се, до момента в който те глезят, наслаждавай се на красивите гледки и любовта от фамилията ти! Честит 30-и рожден ден “, написа едрогърдата хубавица.
Луксозната отмора, която Радина подари на гаджето, е в петзвезден специфичен апартамент. Баха Мар е именуван „ новата Ривиера “, а основаването му коства над 4 милиарда на вложителите. Радина и Джефри освен се любуваха на същинско лято измежду зима, само че и имаха забавни съседи – дузина розови фламинга, които се разхождат към гостуващите в тузарския хотел.


Инфо: novini.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР