Наследникът на известния ромски барон Цар Киро – Ангел със

...
Наследникът на известния ромски барон Цар Киро – Ангел със
Коментари Харесай

Полицията в Лондон безпомощна пред ромките джебчийки


Наследникът на известния ромски барон Цар Киро – Ангел със възбрана за посещаване на Острова

Над 100 000 лв. месечно отмъкват подготвени крадли в Лондон, работят повече от 300 български там.

В столицата на обединеното кралство има голям брой жълти табели на български език, с които полицията се пробва да спре родните джебчийки. През последните дни в Лондон регистрират нараснала интензивност на обири, осъществени главно от български от ромски генезис. Техни жертви стават както локални, по този начин и туристи.

Информационните табели, ситуирани от полицията предизвестяват, че има джебчии и хората би трябвало да бъдат деликатни. Те също сплашват родните крадли, че са интензивно следени и са под прицел на управляващите. Освен на български, сходни предизвестия има и на румънски език. Полицейските управляващи си признават, че пред тях стои огромно предизвикателство за справяне с непрекъснати нападения.

Предполага се, че най-малко 300 ромки „ шетат “ из Лондон, като крадат всичко, което им попадне – от парфюми и облекла до обувки, портмонета, дамски чанти и пари.

Те работят тук-там, на които има огромно раздвижване, като да вземем за пример летище, гари, площади, централните елементи и други. Странно, само че множеството охранителни камери не смущават причинителите на кражбите. В не малко от кражбите се употребяват и малолетни, които не могат да носят наказателна отговорност.

Именно поради тези проблеми управляващите там преди към година взеха решение, че всеки заловен за джебчийство ще бъде депортиран и ще му бъде наложена възбрана да посещава още веднъж Острова. Само от 2020-та година досега има наказани повече от 20 български на по 1 година затвор и са върнати в България с наложената възбрана.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР