Наследникът на българския славей в попфолка Софи Маринова - Лоренцо,

...
Наследникът на българския славей в попфолка Софи Маринова - Лоренцо,
Коментари Харесай

Пак без книжка! Лоренцо обаче не се предава- лети с бясна скорост на картинг!

Наследникът на българския славей в попфолка Софи Маринова - Лоренцо, за следващ път остана без брошура, научи екип на в. " България Днес ". Повтарящата се като въртележка наказателна акция от КАТ към уличния джигит обаче грам не е сломила самонадеяния юноша, който, вместо да почувства виновност, отново гордо се хвали в обществените мрежи с гневни скорости. Лоренцо описа в своя инстаграм: " Еми като нямам към този момент брошура, отивам на картинг ". Той сподели и зашеметяващи резултати на таблото с имената на състезателите, като, несъмнено, Лоренцо е №1 в скоростта.

Безразсъдният на пътя фолкаджия преди 2 години остана без надзорен ваучър при инспекция в ранните часове на нощта в столичния " Студентски град ". До него на предната седалка на зеления му мерцедес се возела гласовитата му майка. По непотвърдени данни Софи Маринова вдигнала скандал на патрулиращите ченгета, тъй като синът й бурно отказал да бъде подложен на тест за опиати и алкохол. По информация на Министерство на вътрешните работи дръзкият Лоренцо даже опитал да избяга от инспекцията, като запалил мотора и липсващ, само че патрулиращият екип на Седмо РПУ го погнал и заловил.

Малко след този случай обаче капризният синковец качи видео в своя инстаграм, на което се демонстрира по какъв начин лудо кара същия зелен мерцедес, този път по Околовръстното шосе на София. На видеото се вижда и татуировката на водача на лявата ръка - същата, която Лоренцо е изрисувал под лявата си китка. Тогава отнетата брошура не попречи на Лоренцо да кара из София.

Въпреки наложените му наказания от КАТ уличният джигит продължи да се хвали с нарушаванията си на пътя, като след време пусна видео със същия зелен мерцедес. На него се вижда по какъв начин Лоренцо прави безразсъдни дрифтове по софийската улица " Тодорини кули ". След наподобяващото холивудски екшън свистене на гуми и шеметно въртене на асфалта рисковият водач стопира на сантиметри от снимащия го и не по-малко необмислен оператор, а от шофьорската седалка победоносно излиза... каскадьорът Лоренцо.

Този път обаче очевидно ромската перла Софи Маринова е съумяла да надвие над капризното си синче да спре да кара. Затова Лоренцо търси изчезналия му адреналин от високите скорости по софийските картинг писти! И по-добре!

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР