Насладете се на Hi-Fi звук с тези страхотни Bluetooth слушалки

...
Насладете се на Hi-Fi звук с тези страхотни Bluetooth слушалки
Коментари Харесай

Tronsmart Onyx Free – световна премиера на Hi-Fi слушалки за $39,49, UV стерилизиране и IPX7

Насладете се на Hi-Fi тон с тези страхотни Bluetooth слушалки

Новите Bluetooth слушалки Tronsmart Onyx Free извличат максимума от аудиото на смарт телефона

Слушалките са скъпият аксесоар, който трансформира смарт телефона в нещо доста особено за всеки фен на музиката и развлечението. Изборът на слушалки не търпи компромис, в случай че желаеме преживяване на макс.

Брандът Tronsmart си завоюва известност измежду почитателите по целия свят като знак на качество, когато приказваме за аудио колонки или слушалки. Новото украшение на компанията – безжичните Bluetooth 5.0 слушалки Tronsmart Onyx Free към този момент са на пазара. Световната премиера на модела стартира през днешния ден на изключителна цена от $34,49 – тя е годна с ваучър ONYXFREE за отстъпка от $15 в световния онлайн магазин Geekbuying.

Tronsmart Onyx Free са водоустойчиви по IPX7, а кутийката им ги стерилизира с UV

В новата действителност, когато хората по целия свят са уплашени от ковид, слушалките на Tronsmart идват с извънредно скъпи характерности – кутийката, с която се доставят, поддържа стерилизиране с ултравиолетови лъчи (UV), а също така слушалките са водоустойчиви по стандарта IPX7, т.е. можете да ги миете с вода – надали е належащо освен това от тази двойна отбрана, с цел да се наслаждавате умерено на музиката.

Когато страхът е преодолян, идва същинското благополучие от слушането на музика със слушалките Tronsmart Onyx Free. Те интегрират технология Qualcomm aptX, с цел да обезпечат аудио с Hi-Fi качество, на което можете да се наслаждавате и от Android, и iOS смарт телефони, с помощта на технологиите SBC и AAC. Вградените 6-милиметрови драйвери обезпечават богат и чист тон.

Можете да се наслаждавате на музика до 35 часа с Tronsmart Onyx Free

Технологията Genuine Qualcomm подсигурява бързо предаване на безжичното аудио, с ултраниско забавяне и при минимална консумация на сила, а това значи и по-дълго слушане на музика без презареждане. Само с 5 минути зареждане ще получите 2 часа време за музика, при едно цялостно зареждане – ще имате 7 часа, а при потребление на зарядната кутийка – цели 35 часа! Бързото зареждане става през постоянен USB Type-C интерфейс.

Tronsmart Onyx Free се ръководят елементарно и комфортно, с тактилни превключватели на Panasonic.  Те обезпечават акуратен надзор на функционалностите, като в същото време понижават над 2 пъти налягането в ухото. Това са едни най-удобните за ръководство слушалки с бутони, акцентират с съображение от разработчика. С едно допиране, да вземем за пример, можете да активирате гласов помощник Siri или Гугъл Assistant.

Кутийката на Tronsmart Onyx Free е компактна и се побира в джоба на дънките

Нещо повече, вградените технологии за потискана на шума вършат кристално чисти диалозите с новите безжични слушалки, които се обрисуват като следващия пазарен шлагер на Tronsmart. Слушалките-тапи могат да работят в два режима – моно и стерео, с без значение ръководство на всяка една от тях, което ги прави идеални и за прилагане от двойки.

Tronsmart Onyx Free се доставят в комплект с кутийка за предпазване, зареждане и UV стерилизиране, която е толкоз компактна, че се побира безпроблемно в джоба на дънките. Сдвояването със смарт телефона също е извънредно елементарно – след първичното Bluetooth свързване с няколко елементарни дейности, след това двете устройства се разпознават мигновено сами, незабавно щом отворите кутийката.

Слушалките Tronsmart Onyx Free са идеални за шерване от двойки

А цената? Тя в действителност е невероятна поради опциите на този нов артикул на пазара – освен като качество на звука и улеснение за слушане и ръководство, само че и поради обезпечената хигиена с UV стерилизиране и водойустойчивост по IPX7.

Купи: Tronsmart Onyx Free – на цена от $34,49 с ваучър за отстъпка ONYXFREE (без ваучър цената е $49,99) и безвъзмездна доставка до България.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР