Наскоро звездата пусна нова песен, която се оказа подарък от

...
Наскоро звездата пусна нова песен, която се оказа подарък от
Коментари Харесай

Тази фолкаджийка е позната от десетилетия и обичана от стотици хиляди, днес има нова песен и нови планове

Наскоро звездата пусна нова ария, която се оказа подарък от дългогодишната ѝ колежка и другарка - Деси Слава

Една от емблемите на поп-фолка Рени се завърна с нова ария. Звездата разкри новите си проекти пред Нова телевизия. 

Наскоро тя пусна новото си парче " Утре отново ела ", което се оказа подарък от дългогодишната ѝ колежка и другарка - Деси Слава. " С нея от години сме приятелки и поддържаме близки връзки. Един ден тя ми се обади и ме попита дали желая да я чуя. Даде ми единствено аз да я изпея, само че по време на работния развой ѝ хрумна, че може да се включи в един от куплетите. Така се получи доста по-добре. Единственото негативно е, че Деси не е в клипа. Песента се харесва в действителност доста, към този момент ми я поръчват по участия. Лятото трябваше да излезе, само че и двете бяхме доста ангажирани и не можехме да се съберем едновременно на едно място. В последна сметка взехме решение да не отлагаме и снимах клипа сама ", споделя звездата. 

По думите ѝ в шоубизнеса може да има същинско другарство, в случай че няма завист и злоба. " Пример са връзките ми с Деси, която е доста великодушна като цяло. Раздава се на всички за всичко ", споделя певицата.

Периодът ѝ в Израел е завършил тъй като не се е чувствала изпълнена - работата ѝ е липсвала. " Моите синове ме придружиха там. Това, което се случва в този момент, предизвиква съмнение у хората, че всичко е било съзнателно. Най-пазената граница е тази с Газа. Нормалните хора не желаят война, има доста палестинци, които живеят със същите права като израелците в страната им. България е доста по-сигурна, не считам да се връщам в Израел. Всичко това е провокация извън ", счита Рени.

Бъдни вечер ще прекара у дома, а на Коледа и Нова година ще работи. " Не знам какво да върша по празниците, в случай че не работя. Изключително щастлива съм, тъй като се развличам, до момента в който работя. Изпращам една доста хубава година ", откровена е певицата.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР