Наскоро зареден със саудитски пари, Нюкасъл избра да тръгне по

...
Наскоро зареден със саудитски пари, Нюкасъл избра да тръгне по
Коментари Харесай

Възходът на Нюкасъл под собствеността на Саудитска Арабия е изправен пред голямо изпитание с бъдещето на Шампионската лига

Наскоро зареден със саудитски пари, Нюкасъл избра да тръгне по стратегически и систематичен път в опитите си да доближи върха на европейските игри под управлението на най-богатите притежатели във футбола.

Клубът се сблъсква с някои проблеми, защото играе мудна игра.

Квалифицирането за Шампионската лига през предишния сезон евентуално пристигна предварително за Нюкасъл и мениджъра Еди Хоу, и те се борят да жонглират с условията да играят в най-голямата конкуренция в Европа, като в същото време поддържат темпото на своите противници във Висшата лига.

С релативно плитък състав, обиден от поредност от травми и работещ празен измежду претрупан график за срещи, тимът падна до седмо място в лигата след следващите загуби предходната седмица и в сряда ще се изправи против действителна вероятност да бъде отстранен от Шампионската лига преди етапа на елиминациите.

Нюкасъл е хазаин на Милан с двата тима с по пет точки, две зад втория Пари Сен Жермен и пет закъснение от към този момент съсловия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР