Наскоро започна новият риалити формат Ергенът” в ефира на Бтв.

...
Наскоро започна новият риалити формат Ергенът” в ефира на Бтв.
Коментари Харесай

Ето коя е избраницата на Виктор и крайна победителка в Ергенът

Наскоро стартира новият риалити формат " Ергенът” в ефира на Бтв. В него 22 девойки се борят за сърцето на Виктор Стоянов. Предаването съумя да провокира интереса на публиката и единствено за няколко часа интернет пространството се изпълни с мемета, комични фотоси и мнения по отношение на участничките във формата.

Момичето, което е спечелило сърцето на eргена е Виктория Капитонова, пишат сътрудниците от TrafficNews.

Виктория е на 27 година, родена е в гр. Чебоксари, Русия, само че през 2011 година идва в България, с цел да учи " Бизнес администрация и маркетинг ". Работи като инфлуенсър в Instagram, Tik Tok и YouTube, където профилите й наброяват над 200 хиляди почитатели, а преди време взе присъединяване и в предаването Master Chef.



Виктория споделя, че има огромни персонални упоритости и високи условия към мъжа до себе си. Във визитката си тя загатна, че ще залага освен на външността си, само че и на постоянното си обучение, разсъдък и изискани маниери. Тя има вяра, че има всичко, което един мъж търси в една жена и това очевидно е проработило в връзките й с Виктор.



Голяма част от потребителите считат, че предаването е напълно за участниците да наберат известност и действително никой естествен не би търсил любовта на живота си в предаване, борейки се за изцяло чужд мъж. Ще бъде забавно да следим дали връзките на Виктор и Виктория ще оправдаят упованията на феновете.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР