Наскоро закръглилият 50 лазарника актьор Виктор Калев е решил да

...
Наскоро закръглилият 50 лазарника актьор Виктор Калев е решил да
Коментари Харесай

Виктор Калев готов за най-сериозната стъпка в живота си

 Наскоро закръглилият 50 лазарника артист Виктор Калев е решил да направи най-сериозната стъпка в персоналния си живот досега и да осинови дете. Талантът счита да подаде документи при започване на новата година като няма желание да вписва сътрудник в молбата. Законът у нас разрешава самичък мъж да осинови хлапе, само че процедурата е много комплицирана и нормално лишава най-малко 18 месеца, плюс 3 наложителни психиатрични експертизи.

Догадките към персоналния живот на артиста Виктор Калев не от през вчерашния ден кръжат в общественото пространство. Дълги години се носеха клюки, че Калев избира да прекарва свободното си време в компанията на мъже, които май му бяха повече от другари. Изключително сполучливото му превъплъщаване в женски облици пред камерата в допълнение подсилваше слуховете, написа Лупа. Междувременно през годините името на артиста беше спрягано с имената на доста известни на общественото пространство дами, само че всички клюки биваха опровергани. Самият Калев в никакъв случай не е повдигал завесата на персоналния си живот и въпреки че приятелите му ревниво пазят репутацията му на върл коцкар, комикът до момента по този начин и не разкрил самоличностите на сякаш многочислените си сантиментални половинки.

За никого обаче не е загадка, че в годините, които прекара в " Шоуто на Слави ", Виктор беше недолюбван от шефа си поради съмнителната си полова ориентировка. Дългия постоянно го въртял на шиш с въпроси за какво си няма другарка, кое е гаджето му, даже един път пред целия екип го попитал: " А, бе, ти, човек, не правиш ли секс? " След като Дългия се усъмнил в мъжествеността на Калев той даже го викнал на четири очи и му предложил профилиран психолог, с който Виктор можел да приказва за всичко, което го вълнува.

В арт гилдията настойчиво приказват, че сега Калев си има непрекъснат сътрудник, само че приятелите му заобикалят да прецизират от какъв пол е въпросната персона.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР