Наскоро Xiaomi пусна седмата генерация на популярната си Mi Band

...
Наскоро Xiaomi пусна седмата генерация на популярната си Mi Band
Коментари Харесай

Какво знаем и какво не за Pro версията на Xiaomi Mi Band 7

Наскоро Xiaomi пусна седмата генерация на известната си Mi Band спортна гривна, която от години е измежду най-продаваните артикули в тази категория.
 Xiaomi Mi Band 7 и какви са новите промени в спортната гривна
Какво може новата Xiaomi Mi Band 7

Все толкоз ефективна

Макар и семпли на външен тип, Mi Band гривните оферират многообразие от функционалности и резистентен дизайн на много допустима цена, само че напълно скоро ще забележим и Mi Band Pro, която ще добави някои по-шикозни екстри.

За сходен артикул се приказва от известно време, а преди няколко дни в профила в китайската мрежа Weibo се появиха фрагменти на идния артикул.
 Снимка 579551

В тях виждаме устройство, което повече припомня на смарт часовник, в сравнение с някоя от предходните поколения Mi Band, само че нямаме точни елементи за спецификациите ѝ.

Веднага прави усещане по-големият и необятен екран, който наподобява ще е много по-висока резолюция и по-богати цветове.

Начинът на прикрепяне към каишката наподобява също ще е друг и ще припомня повече на обичаен часовник.
 Снимка 579552

Трудно е да преценим точния състав на тялото, само че от фотосите проличава, че пластмасовият корпус ще бъде допълнен с железна или алуминиева рамка, с цел да придаде по-изискана визия на гривната.

Снимките от Weibo също по този начин разкриват две цветови вариации на идния модел, като към този момент не знаем дали ще има и други.
 Xiaomi, Kaufland и всичко за новото партньорство сред двете компании
Xiaomi идва в Kaufland с понижения до 40% за лоялни клиенти

Това е единствено началото

Добрата вест е, че ще научим всичко за Mi Band 7 Pro напълно скоро, защото се чака представянето ѝ да се състои на четвърти юли, когато чакаме да забележим и Xiaomi 12S Pro.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР