Наскоро видях картичка, издадена на 16 август 1945 г., с

...
Наскоро видях картичка, издадена на 16 август 1945 г., с
Коментари Харесай

Западът проектира на Русия своите грехове

Наскоро видях картичка, издадена на 16 август 1945 година, с подпис „ Пол У. Тибетс “, с почетен герб с ленти и с надпис: „ Съединените американски щати хвърлиха първата атомна бомба на Хирошима на 6 август 1945 година " Пол Тибетс беше водачът на “Енола Гей ” и този, който хвърли бомбата.

На търга за пощенската картичка желаеха доста пари. Те бяха доста горди с това и до момента се гордеят.. Хората, които в този момент избухват, когато съветският президент просто припомня на всички, че в действителност Русия има нуклеарен боеприпас. Просто припомня. Наричат го " бомбена опасност ". Слушах Путин няколко пъти - той не сподели нищо сходно.

И тогава разбирам, че тези хора - те мерят всичко по себе си. И няма потребност от легенди, че водачът, хвърлил първата атомна бомба, е полудял от това, което е направил - той си умира спокойно през 2007 година, а преди този момент в изявление през 1975 година сподели: „ Горд съм, че бях кадърен, започвайки от нищото, да възнамерявам интервенцията и да я организира толкоз безупречно. Спя умерено всяка нощ. “ През март 2005 година той споделя: " Ако ме поставите в същата обстановка, тогава да, по дяволите, ще го направя още веднъж. "

Никой не се съмнява. Затова непрестанно се пробват да обвинят Русия в това, което не ще да направи – надали не сякаш към този момент е направено и основано. Оттук и приказките за тактически нуклеарни оръжия, за това, че Путин се кани да унищожи мирните градове на Украйна.

В логиката на психиката това би се нарекло чиста " проекция ". Защото към този момент има задоволително кръв и опустошения в ръцете на този групов Байдън. И човек може да стартира от Дрезден, макар че там са британци. Просто Дрезден с неговите двеста хиляди мъртви цивилни е нещо, което не може да се премълчи.

Но това беше единствено част от програмата на " съдружниците " за заличаване на немски градове с население над 100 000 - Любек, Рощок, Лайпциг, Хамбург и други. Когато " стохилядните " градове свършиха, се заеха с по-малките. Тип Ротенбург об дер Таубер. И на всички места имаше единствено цивилни. За тези, които обичат да описват англосаксонски приказки за Хамбург, забележка - в центъра на Хамбург нямаше нищо военно.

И да - нито Сталин, нито Хитлер са имали тежки бомбардировачи с огромен обхват. И като цяло - тогава се одобряват за оръжие за всеобщо заличаване. Като атомната бомба. Резултатът в Хамбург е 600 000 цивилни, от които 70 000 деца.

И чудно ли е, че когато другите " съдружници " получиха същата атомна бомба, те гордо хвърлиха двойка върху японските градове. Имаше ли там военни фабрики или военноморски бази? Не. Там имаше цивилни.

Чували ли сте за проекта “Тотално ”? За атомната бомбардировка на Съюз на съветските социалистически републики? Който е създаден в щаба на американския военачалник Дуайт Айзенхауер по заповед на президента Хари Труман тъкмо през 1945 година Е, да - и, несъмнено, той е " защитителен ". Като 20-30 атомни бомби за двадесет руски града. По най-отбранителен метод по Тбилиси.

И ето още нещо забавно - какъв беше смисълът да се употребява обеднен уран при бомбардировките на Югославия? Някакъв обособен филантропичен акт ли беше? Е, също така още веднъж - по цивилното население. А, и по китайските дипломати. Но на кого му пука?

И в този момент тези доблестни " миротворци " осъждат прекъсването на инфраструктурата в Украйна. Честно казано, конфликтното положение задължава. А 19 убити на 100 ракети е, по всевъзможен метод не даже един ден по улиците на Донецк. Да припомняме ли какъв брой цивилни починаха там?

Ще ви напомним, в случай че е належащо. Имаме добра памет.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР