Наскоро ви разказахме за няколко места в Европа, в които

...
Наскоро ви разказахме за няколко места в Европа, в които
Коментари Харесай

Няколко места по света, които са готови да платят, за да се устроите там

Наскоро ви разказахме за няколко места в Европа, в които популацията е толкоз намаляло, че те към този момент оферират дотации за покупки на жилища, евтини наеми и други преимущества, единствено и единствено с цел да усилят поданици си и да привлекат нови, в това число чужденци.

От дребни градчета в Италия, до градчета в Швейцария, Гърция и Испания - някои от тях оповестиха оферират до 50 000 евро и повече на семейство, с цел да се устроят в тях и да поддържат локалната стопанска система.

Сега, когато огромен брой компании към момента са запазили отдалечения формат на работа, не е изненадващо, че има все по-голям брой хора, които желаят да се допрян до метода на живот в чужбина или да станат цифрови номади.

Въпреки това, защото преместването в чужбина е съвсем постоянно е съпроводено с доста разноски, непостижими за всеки. Освен това може да бъде стресиращо даже да започнете да мислите къде да отидете. Може да ви спестим най-малко това, като ви дадем лист с места, които са подготвени да ви платят, за им станете гражданин.

Списъкът е формиран от MoneyTransfers.com. Той включва градове по целия свят, които сега оферират безплатни средства и финансови тласъци за хора и фамилии, искащи да се реалокират там.
 До 50 000 евро, с цел да се преместите там: Няколко европейски градове, които ще ви платят, с цел да им станете гражданин
До 50 000 евро, с цел да се преместите там: Няколко европейски градове, които ще ви платят, с цел да им станете гражданин

В Швейцария, Италия, Гърция и Испания

Провинция Лече, Италия

Намира се в Южна Италия, включва градовете Презиче и Акуарика дел Капо. Тук още през предходната година имаше акция за " набиране " на нови поданици. За нови поданици се отпускат безплатни средства до €30 000.

Испанската провинция Теруел

Община Гриегос, която е ситуирана в района Арагон в Испания сред Мадрид и Валенсия разполага е красиво село и едвам 137 поданици в него. В момента предлага финансови тласъци за фамилии (с деца), които се откриват в региона.

Кандела, Италия

Намира се в провинция Фоджа, на няколко часа път от Неапол, Кандела е дом на към 2 700 души и е друго малко италианско село, което усеща негативните последствия от обезлюдяването. Кметът на града предлага сред 800 евро за нов гражданин и 2000 евро за фамилии, с цел да се реалокират там и да се открият.

Сицилия, Италия

Някои градове в Сицилия вкараха начинания за привличане на нови поданици. Едно от най-красивите села в Италия и Сицилия - Петралия Сопрана към този момент има под 3 000 поданици през последните години и вкара тласъци за понижаване на резултата от обезлюдяването върху локалната общественост и стопанска система.

Ирландия

23 уединени острова са включени в стратегия, която предлага на хората до 80 000 евро с цел да се открият там.

Върмонт, Съединени американски щати

Щатът Върмонт предлага стратегия с безплатни средства за хора, които работят отдалечено. Отговарящите на изискванията могат да получат до оптималната сума от 7 500 $.

Недостатъкът обаче е, че няма да получите средствата си, до момента в който не се преместите, не попълните молбата си, с цел да декларирате в кой регион ще се настаните.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР