Наскоро ви разказахме за Наташа Бишъп - момичето, родено без

...
Наскоро ви разказахме за Наташа Бишъп - момичето, родено без
Коментари Харесай

Какъв е животът на един мъж с два пениса

Наскоро ви разказахме за Наташа Бишъп - момичето, родено без матка, без шийка на матката, единствено с един яйчник и вагина, която извън наподобява обикновено, само че не и от вътрешната страна. Диагнозата е синдром на Майер-Рокитански-Кустер-Хаузер - рядко заболяване, породено от проблем с развиването в утробата.

И до момента в който Наташа претърпява " цялостна мъка ", с цел да живее като естествена жена, то водач на камион от Лос Анджелис, пък е роден с два пениса. Той взема решение да приказва за необичайния си полов живот, като признава, че някои от половинките му се радват на обстоятелството, че има повече от един член.

Мъжът, който се показва единствено като Танк, в действителност страда от дифалия. Дифалията е извънредно рядка малформация на пениса. Името идва от гръцки и може да бъде безусловно преведено като " двоен пенис ". Според Medical News Today това може да се случи при едно на всеки пет до шест милиона раждания. Двойният пенис е документиран за първи път през XVII век в Болоня. Оттогава са разказани общо към 100 случая.

Като се има поради извънредно ниската му периодичност, феноменът на дифалия не е изследван дефинитивно. Засега е допустимо да се спекулира единствено за аргументите. В момента медицината приема, че причинителят е потреблението на субстанции, увреждащи плодовитостта в ранна бременност.

Що се отнася до Тант, в изявление за Soft White Underbelly той разкрива, че е бил изпратен в център за задържане на малолетни, откакто е наказан за непредумишлено ликвидиране на 12-годишна възраст. Танк в действителност е непорочен до освобождението си от ареста, когато е на 24 години. Така че той бързо се заема да поправи това и да се възползва оптимално от спомагателния си орган, откакто е пуснат на независимост.

" Жените не можеха да повярват, като им споделях, че имам два пениса. В множеството случаи ахваха, откакто видят какво укривам в гащите си ", разкри той във видео изявлението. Танк издава и някои детайлности за дифалията, като сподели, че еякулира от двата пениса по едно и също време - даже в случай че единствено един от членовете е подтикван.

" Когато навлизам в жена с единия, чувствам, че другият, който стои в профил, все едно ще се взриви ", изяснява той. Шофьорът на камиона също по този начин разкрива, че някои дами се любуват на чувството за навлизане в тях с двата му пениса по едно и също време. По думите му една от половинките му даже е била пристрастена към чувството.

" Тя искаше да бъде порно звезда и искаше да създадем видео дружно. Вероятно щях да направя доста пари ", споделя Танк. Въпреки това обаче той не крие, че през по-голямата част от времето спомагателният сексуален орган му е създавал повече проблеми в спалнята, в сравнение с наслади. Причината е, че е мъчно да прави секс единствено с един от половите си органи, до момента в който потреблението на двата пък е мъчително за множеството от дамите.

" Затова взех решение да се подложа на интервенция ", декларира Танк. И въпреки да знае, че това би наранило някои дами, с които е имал сексуален контакт, Танк към този момент има единствено един пенис. Танк в действителност е един от дребното хора, който приказва намерено за необикновеното си положение, с което години наред живее.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР