Наскоро възстановен видеоклип показва как президентът Байдън казва през 2021

...
Наскоро възстановен видеоклип показва как президентът Байдън казва през 2021
Коментари Харесай

РЕШЕНИЕ: Байдън каза, че хората, които се противопоставят на призовките на комисията от 6 януари, трябва да бъдат държани „наказателно“ отговорни

Наскоро възобновен видеоклип демонстрира по какъв начин президентът Байдън споделя през 2021 година, че тези, които се опълчват на комисията от 6 януари в Конгреса призовкарите да носят " наказателна " отговорност.

Байдън направи мненията през октомври 2021 година на моравата на Белия дом, до момента в който беше разпитван от кореспонденти.

" Имате ли обръщение към хората, които се опълчват на призовките на Конгреса за комисията от 6 януари? " кореспондент попита Байдън. „ Надявам се комисията да ги преследва и да им потърси наказателна отговорност “, отговори тогава президентът.

Малко повече от две години след тези мнения, синът на Байдън, Хънтър Байдън, е изправен пред цялостната гняв на републиканците в Конгреса, откакто пропусна да даде показания по обвиняването си по девет точки, включващо укриване на налози.

През октомври 2021 година президентът Байдън споделя, че тези, които се опълчват на призовките на Конгреса, би трябвало да бъдат „ кримин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР