Наскоро в интервю Александра Богданска сподели, че решението и желанието

...
Наскоро в интервю Александра Богданска сподели, че решението и желанието
Коментари Харесай

Признание: Даниел Петканов все още обича Александра, но тези обстоятелства наложили развода

Наскоро в изявление Александра Богданска показа, че решението и желанието за развода с Даниел Петканов е било негово. И това е самата истина. Това удостовери самият той в първото видео, в което приказва за раздялата с Александра. 

Всъщност самият бракоразвод се е случил преди месец и половина. Двамата са се разбрали и за грижите за техния наследник Габриел. Въпреки че родителските права са на Александра, двамата се грижат равнопоставено за момчето - 1 седмица е при майка си, 1 е при татко си.

Виж още: " Всеки ден те диря измежду небето ": Алекса Ангелова с невиждано видео на Денис Теофиков

Даниел Петканов съобщи, че просто в един миг е почнал да се усеща притиснат и под напрежение поради това, че Алекс желае и той да бъде като нея - упорит, трудолюбив, обществен. " Това не са неприятни неща, само че в случай че не ти идват от вътре, не се получават ", безапелационен е той. 

Лудият кореспондент признава, че вътрешно се е борил дълго време със себе си и е вярвал, че ще се промени, само че нещата не се получили. " Не свързвам щастието с материалните полезности ", безапелационен е той, само че и прецизира, че Александра също не е меркантилна. Той я разказва като работеща жена, която постоянно ще желае да е самостоятелна.

Другият мотив в интерес на раздялата бил... Габриел. Даниел бързо схванал, че е кумир за сина си. А последното нещо, което желае, е синът му да го вижда трагичен. 

Виж още: Десита и Алекс Робов ли?! Певицата пусна буйно стори в Instagram, само че... с различен сътрудник! 

Щастлив ли е през днешния ден Даниел? О, да! Той е безапелационен, че става все по-щастлив с всеки минал ден. Така да вземем за пример му се върнало желанието да се храни здравословно, да спортува, да се вижда с други хора. " В мен се заражда предпочитание за живот ", споделя той. 

Що се отнася до Александра, Петканов съобщи, че към момента я обича, само че просто не е могъл да продължи да прави взаимни отстъпки. 

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР