Наскоро в акаунта Phone Fix Craft в TikTok се появи

...
Наскоро в акаунта Phone Fix Craft в TikTok се появи
Коментари Харесай

ВИДЕО показа нагледно колко много мръсотия има в нашите мобилни устройства

Наскоро в акаунта Phone Fix Craft в TikTok се появи видео, което е по-добре да не се гледа на цялостен корем. Специалист по ремонтите на мобилни джаджи от предградие на Дъблин е посочил какво са му донесли неотдавна клиенти.

Телефонът е отказвал да се зарежда. Има доста аргументи за този проблем, само че щом индивидът погледнал врата за зареждане, всичко станало ясно. Вътре имало същински "залежи " от прахуляк.

На видеото е показан процеса на разчистване на врата на телефона. Мъжът е трябвало да отстрани освен от праха, само че и другите натрупвания, измежду които има люспи, нишки от облекла и други Не е приятна панорама.

За да може телефонът да се зареди още веднъж, експертът трябвало да търка всеки контакт под микроскоп в продължение на няколко минути. Кой би си помислил, че толкоз доста отпадък може да се побере вътре. Но процесът си заслужавал - зареждането почнало!

Видеото стана вирусно в обществената мрежа. Някои от потребителите споделят, че от дълго време не са виждали нищо по-отвратително.

Превод и редакция: БЛИЦ

charging port at
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР