Наскоро тя отпразнува пищно абитуриентския си бал, а сега вече

...
Наскоро тя отпразнува пищно абитуриентския си бал, а сега вече
Коментари Харесай

Миа-Михаела голямата гордост на звездната си майка - вече студентка

Наскоро тя отпразнува охолно абитуриентския си бал, а в този момент към този момент може да се похвали, че отваря публично нова страница в живота си. Красивата щерка на Бони – Михаела стана стедунтка. Красивата брюнетка сбъдна следващата си фантазия, тъй като е призната в Нов български университет, където ще учи " Бизнес предприемачество, мениджмънт и финанси ".

Виж още: След EURO 2020: Кристиано Роналдо и фамилията му се се отдадоха на първокласна почивка 

Миа-Михаела, както е артистичния псевдоним на младото момиче, към този момент няма самообладание заниманията в университета да стартират, тъй като час по-скоро желае да усвои забавната мениджърска материя.

Много е евентуално един ден Миа-Михаела да съчетава музиката с определената специалност и да се трансформира в  сполучлива пееща бизнесдама, да вземем за пример. Напоследък известната ѝ майка Бони не е на себе си от благополучие и горделивост и както се вижда – има за какво. А дали Миа-Михаела ще продължи интензивно да развива музикалната си кариера или ще се посвети на това, което занапред в този момент ще учи, следва да разберем.

Виж още: Горещото лято на Златка Димитрова: Моделката загатна за новата си любов 

Изображение: https://www.instagram.com/mia_mihaelaa 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР