Наскоро Турсун Абе, доцент от Синдзянския университет за журналистика и

...
Наскоро Турсун Абе, доцент от Синдзянския университет за журналистика и
Коментари Харесай

Турсун Абе: Твърденията за принудителен труд в Синдзян, които тиражират западни медии, целят да възпрепятстват китайското развитие

Наскоро Турсун Абе, доцент от Синдзянския университет за публицистика и връзки разгласява публикация със заглавие „ Война за публичното мнение: Западът изфабрикува повече от 30 000 неуместни репортажа за насилствен труд в Синдзян “, в която прави разбор за 189 медийни материала от 13 медии.

В публикацията се споделя, че през последните години антикитайски сили в редица западни страни популяризират тезата за насилствен труд в Синдзян, стремейки се да нанесат репутационни вреди на Китай, да внесат разделяне сред него и останалия свят, както и да подкопаят капиталовата среда в страната.

Според създателя на публикацията, западни политици, медии и мозъчни тръстове, изхождайки от идеологически предубеждения популяризират подправени вести по какъв начин „ милиони уйгури са държани в центрове за превъзпитание “. Тяхното желание е да попречват китайското развиване, само че никакви фалшификации не могат да устоят на действителните обстоятелства.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР