Наскоро Тото отпразнува 31-ия си рожден ден, а неговата половинка

...
Наскоро Тото отпразнува 31-ия си рожден ден, а неговата половинка
Коментари Харесай

Тото показа тайната си дъщеричка

Наскоро Тото отпразнува 31-ия си рожден ден, а неговата половинка Кристин качи любопитни фрагменти в Instagram по случая.

Танцьорката показа фотоси от фамилно пътешестване на неназовано място, а към поста написа: "Честит да си ми, че без теб не мога. "

Тото и Кристин ненадейно станаха родители на второ детенце през актуалната година, а русокоската даже съумя да скрие бременността си. Преди към 3 години русокоската го подари със наследник – Доминик, а от няколко месеца към този момент се радват и на второто си дете, момиченце.

Двойката настойчиво крие лицата на своите дечица, само че споделиха фотография, на която се виждат бузките на тяхната дъщеричка, чието име също е тайнственост.

Преди време Кристин показа и възхищението си от Тото в ролята му на татко с думите: “Той постоянно е бил, ще бъде и е там за теб - тъй като по този начин вършат татковците!

Бащите са рядко събитие, те не са като сестрите, не са като майките, не наподобяват на нищо друго до което се допираме през живота си. Обичта им се усеща толкоз мощно и належащо, тъкмо там, тъкмо когато би трябвало, тъкмо постоянно! Те са нашите мощни и постоянно безмълвни герои, които няма да сдържат сълзите си на значимите моменти, само че през останалото време няма да пропуснат шанса да ни се подиграят за това и това. Защото татковците имат това неповторимо възприятие за комизъм, което постоянно ни развеселява.

Какво в действителност е бащата? Той е една странна комбинация от супермен, смешник, такси, умен консултант и шегобиец, който няма да пропусне да спомене, че онази пъпка на носа ти не се вижда единствено от аероплан.”

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР