Наскоро Слави Трифонов преживя голяма трагедия. Баща му почина след

...
Наскоро Слави Трифонов преживя голяма трагедия. Баща му почина след
Коментари Харесай

Бащата на Слави Трифонов починал спокойно в съня си

Наскоро Слави Трифонов претърпя огромна покруса. Баща му умря след дълго боледуване. На погребението на Тодор Трифонов – бащата на Слави, се стекло цялото село, тъй като както споделя братовчед му Илийчо, той на всеки бил направил по нещо положително. Илийчо с горест споделя за неотдавна умрелия си братовчед. Той споделя, че бащата на Дългия бил работлив човек със златни ръце. Занимавал се с дърворезба и бил непостижим занаятчия в занаята. Илийчо разкрива, че всички мебели в къщата си, Тодор ги е правил самичък. Илийчо си спомня и за предишното. Той споделя, че самият Слави не е прекарвал доста време на село.

Той идвал за денем, а по-късно се прибирал в Плевен. Не е помагал доста в селскостопанската активност. Освен това фамилията на Трифонов разпродало всичките си животни, за които са се грижили и сега, след гибелта на Тодор, къщата им е необитаема. Майката на Слави пък живее при сестра му, с цел да й оказва помощ в семейството. Илийчо си спомня с трогване за първите стъпки на Слави в музиката.

Семейството се било събрало на посетители в къщата на Илийчо.

Тогава Тодор помолил Слави да изсвири нещо национално на виолата. Илийчо споделя, че всички го слушали в унес, тъй като детето било доста надарено. По думите на братовчеда на Тодор, бащата на Слави Трифонов е умрял добродушно в съня си. Той споделя, че в последните месеци, Тодор се придвижвал мъчно, благодарение на бастун, само че въпреки всичко се държал.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР