Наскоро се случва зловещ инцидент в нощен клуб в ЮАР,

...
Наскоро се случва зловещ инцидент в нощен клуб в ЮАР,
Коментари Харесай

Мистериозната смърт на 22 тийнейджъри в нощен клуб

Наскоро се случва злокобен случай в нощен клуб в ЮАР, когато настава всеобща гибел на 22-ма възпитаници и към момента не се знае какво ги е умъртвило. Тийнейджърите, най-големият от които е на 17, а най-младият на 13, се забавляват в таверна Еньобени в Източен Лондон, с цел да отбележат края на учебните изпити. Около 1 часа сутринта заведението е цялостно с младежи и всичко е относително умерено, само че в 4 часа сутринта е обявено за доста смъртни случаи. 17 души са открити мъртви на пода в клуба, а още петима са умряли в болничното заведение. Повечето от починалите са момчета. Унати Бинкоз, държавен чиновник по сигурността, който е един от първите чиновници, посетили местопроизшествието, споделя, че „ няма забележими отворени рани по жертвите, тъй че се изключва суматохата на тълпата като причина за гибелта “.


Журналисти от локалния вестник Dispatch Live оповестяват, че когато посещават мястото на случая, откриват телата „ да лежат толкоз необичайно, като че ли ненадейно са паднали на пода, до момента в който танцуват или си приказват “. Случилото се бързо се трансформира в събитие от огромно значение и скоро президентът на Южна Африка – Сирил Рамафоса, изрази своите съболезнования и угриженост за гибелта на младежите. Четете още: Кутия с човешки глави, открадната от профилиран камион в Денвър Съдебномедицински екипи проверяват повода за гибелта, в това число ревизират телата за евентуални токсини. Междувременно, едно от девойките, което е било в заведението по време на гибелта на връстниците си, споделя, че е усетила някаква миризма на газ и било мъчно на хората към нея да дишат. В същото време защитата на клуба държал вратата на заведението затворена.


Пред публицисти тя споделя: “Не съм сигурна дали беше сълзотворен газ или спрей. Когато няколко души починаха, аз също припаднах за към три часа. След това, когато ни разсъниха, те ми споделиха, че помислили, че и аз съм мъртва. “ Засега никой не знае дали някакъв гибелен газ, отрова или нещо друго е отговорен за гибелта на младежите. Появяват се теории свързани с вълшебства и вещерство. Жителите на Южна Африка са възмутени, че управляващите не затварят нощния клуб, в който малолетни се напиват с алкохол. Някои считат, че точно алкохолът е бил разбъркан с нещо, което е умъртвило децата им. В обществените мрежи се изричат и отзиви, че е подозрително да е било отрова, токсин или нещо, което е попаднало в стомаха, защото никой от мъртвите не се гърчел в спазми, съвсем никой не е повръщал, а телата наподобяват изненадващо спокойни. Според оживелите, младежите са имали неочаквана гибел – те падали безжизнени на дансинга, на маси, по стълбите, на цели групи …
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР