Наскоро разбрахме, че млякото може да подобри текстурата и дълбочината

...
Наскоро разбрахме, че млякото може да подобри текстурата и дълбочината
Коментари Харесай

Тайната съставка за идеалната паста Болонезе

Наскоро разбрахме, че млякото може да усъвършенства текстурата и дълбочината на нашия сос Болонезе, само че прибавянето на сушени на слънце домати е това, което прави усета в действителност ослепителен. Нека прибавим няколко към идващия си кипящ сос и ще получим нашата в действителност съвършена паста Болонезе за нула време, твърди Tasting Table.

Ще получим един несравним усет, тъй като сушените домати прибавят трудност, бляскавост и баланс към общоприетия сос. Изсушената на слънце версия е по-концентриран вид на продукта.

Като съставна част, която е сладка, едвам доловимо тръпчива и леко ароматизирана с масло, сушените домати придават темперамент на нашия сос.
 Снимка 634725
Източник: iStock

Сушените на слънце домати също така спомагат за ускорение на времето за готвене на нашия сос, на който нормално му би трябвало много, с цел да могат съставките да се смесят добре. Със сушените на слънце домати обаче получаваме този кондензиран усет още първоначално. За да включим доматите в идващия си сос, просто трябва да следваме любимата си рецепта, като прибавим сушените на слънце домати още първоначално.
 Снимка 634726
Източник: iStock

Правим го по следния метод - изсипваме към половин чаша нарязани сушени домати в соса и оставяме сместа да къкри. Така доматите ще се слеят с другите ни съставки, което ще докара до хармонична композиция от усети. След като соса е подготвен, просто сваряваме пастата и настъргваме от горната страна малко пармезан. Без значение какво комбинираме със соса си, сушените домати в него няма да ни разочароват.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР