Наскоро разбрахме, че млякото може да подобри текстурата и дълбочината

...
Наскоро разбрахме, че млякото може да подобри текстурата и дълбочината
Коментари Харесай

Тайната съставка за идеалната паста Болонезе

Наскоро разбрахме, че млякото може да усъвършенства текстурата и дълбочината на нашия сос Болонезе, само че прибавянето на сушени на слънце домати е това, което прави усета в действителност ослепителен. Нека прибавим няколко към идващия си кипящ сос и ще получим нашата в действителност съвършена паста Болонезе за нула време, твърди Tasting Table.
 Пастата, сосът и лесният трик, с който става по-вкусна
Лесен трик, който прави всяка паста по-вкусна

Препоръчан от шеф-готвачите

Ще получим един несравним усет, тъй като сушените домати прибавят трудност, бляскавост и баланс към общоприетия сос. Изсушената на слънце версия е по-концентриран вид на продукта.

Като съставна част, която е сладка, едвам доловимо тръпчива и леко ароматизирана с масло, сушените домати придават темперамент на нашия сос.
 Снимка 634725

Сушените на слънце домати също така спомагат за ускорение на времето за готвене на нашия сос, на който нормално му би трябвало много, с цел да могат съставките да се смесят добре. Със сушените на слънце домати обаче получаваме този кондензиран усет още първоначално. За да включим доматите в идващия си сос, просто трябва да следваме любимата си рецепта, като прибавим сушените на слънце домати още първоначално.
 Снимка 634726

Правим го по следния метод - изсипваме към половин чаша нарязани сушени домати в соса и оставяме сместа да къкри. Така доматите ще се слеят с другите ни съставки, което ще докара до хармонична композиция от усети. След като соса е подготвен, просто сваряваме пастата и настъргваме от горната страна малко пармезан. Без значение какво комбинираме със соса си, сушените домати в него няма да ни разочароват.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР