Наскоро публикуваните правни документи подновяват фокуса върху Джефри Епщайн, като

...
Наскоро публикуваните правни документи подновяват фокуса върху Джефри Епщайн, като
Коментари Харесай

Как Джефри Епщайн направи всичките си пари?

Наскоро оповестените правни документи възобновяват фокуса върху Джефри Епщайн, като публичният надзор върху правосъдните бумаги също възобнови интереса към благосъстоянието на умрелия полов нарушител и по какъв начин го е натрупал.

Обвинен в малтретиране на десетки тийнейджърки, преди да почине от самоубийство във федерален затвор през 2019 година, политически обвързваният мултимилионер в никакъв случай не е приключил лицей, само че въпреки всичко се е свързал с редица огромни публични фигури от някогашни Съединени американски щати президенти и софтуерни магнати и на членове на английските кралски особи.

Внук на еврейски имигранти, Епщайн е израснал в Бруклин, където е отличен по математика и приключва рано гимназия, като за малко посещава Cooper Union и New York Университет, съгласно оповестени през годините отчети от голям брой новинарски издания, някои цитиращи правосъдни документи.

открит мъртъв на 66 години в затворническа килия в Манхатън през август 2019 година, до момента в който чакаше правосъден развой по обвинявания в трафик на полови услуги, до...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР