Наскоро проведохме гласуване за най-най-ръчната чанта на това лято. Резултатите

...
Наскоро проведохме гласуване за най-най-ръчната чанта на това лято. Резултатите
Коментари Харесай

Ето как изглеждат най-модерните чанти за сезона: стилист коментира избора на нашите читатели

Наскоро организирахме гласоподаване за най-най-ръчната чанта на това лято. Резултатите ни изненадаха прелестно. Разглеждаме кои модели са избрали нашите читатели.

3-то място. You


Това пухкаво бебе наподобява безумно сладко! На пръв взор строги, формите са мощно омекотени – нова интерпретация на класическата чанта. Чантата с марка You заема почетното трето място.

2-ро място. Икономика


Това в допълнение розово бебе с необикновена форма зае почтено второ място. Всички дами на модата в този момент носят този колорит, тъй като barbicor в този момент е настоящ – жанр, който имитира прословутата кукла. Такава чанта от Ekonika ще преобрази всеки комплект, трансформирайки се в ослепителен акцент.

1 място. 12storeez


Победител в гласуването беше дребна, само че просторна чанта от марката 12storeez в цвят коняк. Този колорит е повсеместен и ще подхожда на всяка визия, а формата на чантата е фантазия.

— Чантата hobo в жанр Barbicore е шлагер на лято 2023! Barbiecore е естетиката на известната кукла. И като се има поради, че през юли следва премиерата на един от най-очакваните филми за 2023 година „ Барби “ с актрисата Марго Роби, несъмнено си коства да заложите на сочно розово. Бляскавата фуксия ще бъде главният цвят на идното лято.

Освен цветното осъществяване, тази чанта има и други преимущества. Благодарение на сбитата форма, той елементарно ще бъде интегриран в разнообразни изображения. Може да бъде акцент в офис тоалет с лек бизнес костюм и бяла риза. Може да поддържа цвета на сантиментална визия с розова пола в жанр долни дрехи и блуза с буф ръкав.

Или може би прибавете нотка женственост към дръзката визия с карго панталон и кожено яке, които са съвременни този сезон. Накратко, повсеместен и моден аксесоар.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР