Наскоро потребителят на Reddit lofud си купил нов дом. Мъжът

...
Наскоро потребителят на Reddit lofud си купил нов дом. Мъжът
Коментари Харесай

Шофьор пропадна в земята заедно с автобуса и за първи път видя тайна стая в къщата си

Наскоро потребителят на Reddit lofud си купил нов дом. Мъжът имал рейс, тъй че особено потърсил постройка с гараж. Но била остаряла и незадоволително висока, по тази причина решил да я надстрои.

Един ден водачът се доближил до гаража на специфична бетонна площадка, където постоянно паркирал транспортните си средства, само че този път нещо се объркало. Инцидентът даже попаднал в записа на камери за видеонаблюдение.

Всичко се тресеше като земетресение. Затова въобще не бях сюрпризиран, когато видях, че рейсът е попаднал подземен. Бях доста сюрпризиран, написа lofud.

Отърсвайки се от шока, Лофуд забелязал, че повода въобще не е земетресение - загадка стая била скрита под бетонна плоча.

Имаше стая с течаща вода, електричество и покрив. Освен това към къщата има тунел. Беше дълъг към четири метра. Изглежда, че са почнали да го поставят, само че по този начин и не е приключен, споделя стопанинът.

Отначало създателят на обявата бил въодушевен от новината за спомагателни квадратни метри, само че в последна сметка осъзнал, че единственото нещо, което може да се направи със стаята, е да я отстрани. В нея имало един вход и даже той от дълго време бил запечатан с бетон. Това, което зарадвало мъжа в обстановката, беше, че рейсът някак по знамение останал незасегнат.

Докато мъжът запълвал кухината с пясък, обявата му в Reddit беше оценена от повече от 40 хиляди консуматори. Съдейки по мненията, всички в огромна степен завиждали на мъжа. Нищо чудно - това е история, която по-късно можете да разкажете на всички и да се похвалите с какъв забавен живот имате.

Видеото с любопитния случай може да видите.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР