Наскоро писахме за голямото изследване на World Data, които се

...
Наскоро писахме за голямото изследване на World Data, които се
Коментари Харесай

Женските гърди по света: Сравнение на средният размер по държави

Наскоро писахме за огромното проучване на World Data, които се заемат да дефинират какъв е междинният размер на пениса съгласно страната.

Като допълнение към диаграмата за междинния размер на мъжкото достолепие, от изданието пускат и класацията си за междинния размер на бюста на дамите съгласно другите страни на генезис. Оказва се, че дамите с най-големите гърди са Норвегия, Исландия, Обединеното кралство и Съединени американски щати, а най-малките в Централна Африка и Югоизточна Азия.

В международен мащаб естествените женски гърди имат междинен размер някъде сред огромно A и по-малко B съгласно системата за размери на Съединени американски щати. Според европейската или австралийската подредба са по-скоро в В, що се отнася до размер на чашката.

От изданието прецизират, че другите обозначения на размерите и другите мащаби постоянно провокират комплициране. В света има минимум шест системи с разнообразни размери, всички състоящи се от числа и букви. Освен това има производители, които трансформират тези системи още веднъж за личните си артикули.
 Снимка 597422
 

Например американският размер 34C към този момент подхожда на английския размер 34D и на европейския размер 75D. Във Франция е 90D, а в Австралия 12C. Всички тези индикатори дават отговор на едни и същи размери и затова водят до комплициране. Затова всчки размери сутиени, упоменати във въпросното проучване, се отнасят за общоприетите размери на Съединени американски щати.

От изданието класират цели 82 страни, в които съпоставят междинния размер чашката на гърдите с показателя на телесната маса (ИТМ). Това е медико-биологичен индикатор, който служи за установяване на естественото, здравословно тегло при хора с друг растеж и за диагностициране на затлъстяване и недохранване и се мери в килограми на квадратен метър. Индексът на телесната маса за обикновено тегло е от 20 до 25 при възраст от 18 до 24 години и последователно се усилва с възрастта като диапазонът му става от 25 до 30 за възраст над 65 години.

WorldData прецизират, че с цел да изготвят своята ранглиста, преглеждат и правят оценка резултатите от многочислени изследвания. Допълват, че в някои случаи е имало единствено няколко десетки тестови субекти в една страна, което не разрешава представително изследване.

Струва си да споменем, че и България е част от тази ранглиста. Страната ни заема влиятелното 13-о място със междинен размер на чашката B-C и показател на телесната маса 25.9.
 Снимка 597421
 

Последни в листата пък са дамите от Виетнам. При тях размерите за дамите са надлежно АА към 21.7 ИТМ.

Да забележим кои заемат първите 10 места в класацията.

10. Канада
Размер на чашката: B-C Индекс на телесната маса: 26.7
9. Холандия
Размер на чашката: B-C Индекс на телесната маса: 25.3
8. Швеция
Размер на чашката: B-C Индекс на телесната маса: 25.4
7. Колумбия
Размер на чашката: B-C Индекс на телесната маса: 26.7
6. Венецуела
Размер на чашката: B-C Индекс на телесната маса: 26.9  Снимка 597424
 

5. Обединеното кралство
Размер на чашката: C Индекс на телесната маса: 27.1
4. САЩ
Размер на чашката: C Индекс на телесната маса: 29
3. Исландия
Размер на чашката: C Индекс на телесната маса: 25.6
2. Люксембург
Размер на чашката: C Индекс на телесната маса: 25.7
1. Норвегия
Размер на чашката: C-D Индекс на телесната маса: 26.2
България е също измежду челните в класацията с индикатори:
Размер на чашката: В-С Индекс на телесната маса: 25.9
Целият лист може да бъде намерен .
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР