Наскоро писахме как да си приготвим любимата салата Коб на

...
Наскоро писахме как да си приготвим любимата салата Коб на
Коментари Харесай

Любимата закуска на Дженифър Анистън

Наскоро писахме по какъв начин да си приготвим обичаната салата Коб на Дженифър Анистън, която освен я обожава, само че и я яде в продължение на години. И защото салатата с булгур, краставици, магданоз, мента, лук, шам фъстък, нахут и фета сирене бързо се трансформира и в наш любимец, проверихме и какво закусва звездата от " Приятели ".
 Дженифър Анистън, салата Коб и по какъв начин тъкмо да си приготвим обичаната салата на актрисата
Любимата салата на Дженифър Анистън

Вкусна, забавна и хранителна

Напоследък ни липсват свежи хрумвания за закуска, по тази причина взехме решение да се поинтересуваме по какъв начин стартира деня си Дженифър Анистън, с цел да опитаме и ние нещо друго и здравословно.

Анистън постоянно приказва за това по какъв начин години наред е опитвала " съвременни диети " като такава с грейпфрут да вземем за пример, само че в този момент тя се придържа към по-здравословна и устойчива диета. През 2016 година актрисата споделя пред Elle: " Когато се събудя, първо изпивам една чаша топла вода с лимон и по-късно си върша шейк или авокадо и яйца. Това е една от обичаните ми закуски. "
 Снимка 578702

И с цел да бъдем по-конкретни, ще поясним, че тя употребява доста лесна рецепта, с цел да се наслаждения на яйцата си: " Обикновено разрушавам яйцата в купа и прибавям към сместа един или два чисти белтъка, след което без никаква лой ги поставям на тигана. Старая се да получа повече протеин без прекалено много жълтък ", прецизира пред Bon Appetit актрисата.

Подобно на други звезди, Анистън също от време на време избира смути . Тя прибавя бадемово мляко, банани, череши, някакъв тип протеин на прахуляк, бадеми, какао на прахуляк и " всевъзможни други странни антиоксидантни неща, които не мога да си спомня ", прецизират от Insider. Често прибавя и спанак, щипка канела, матча на прахуляк, лъжица бадемово масл о.

Точните съставки на обичано ѝ смути са:
1 една чаша шоколадово бадемово мляко 2 лъжички протеин Vital Proteins Chocolate Collagen Peptides 1 банан и няколко череши Няколко капки стевия Антиоксиданти 1 чаша лед  Холестерол, закуска и какво би трябвало да заобикаляме да ядем, в случай че имаме проблеми
Високият холестерол се познава още от закуската

Четири нездравословни навика, които би трябвало да заобикаляме

Струва си да опитаме, изключително яйцата, което с изключение на всичко останало, ще ни оказват помощ да се оправим и с високия холестерол.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР