Наскоро певицата Гери-Никол спечели награда, за която сама твърди, че

...
Наскоро певицата Гери-Никол спечели награда, за която сама твърди, че
Коментари Харесай

Гери-Никол проговори за любовта си с Дани Илиев! Ето какви са плановете на певицата за лятото

Наскоро певицата Гери-Никол завоюва премия, за която сама твърди, че ѝ е малко странна, защото заслугата не е напълно нейна. Става въпрос за признанието " Двойка на годината ", с което беше окичена неотдавна.

Виж още: Плащано ли е на Деси Слава да споделя, че е с ковид? Ето и истината!

Пред камерите на " На кафе " певицата призна, че малко се срами да приказва за това. Въпреки всичко обаче певицата пожела на всички двойки обич, единение, единодушие. Самата тя е уверена, че любовта я прави по-добра и в професионален проект, а и като цяло има вяра, че любовта ще избави света. 

Виж още: Искрено и персонално с Диона: Има ли силикон певицата, какво мисли за изневерите и по какъв начин отслабна толкоз?

Всекидневник също цитира Гери-Никол, с което затвърждаваме убеждението си, че връзката сред нея и ММА боеца Дани Илиев е сериозна. " С никой не съм се чувствала по този начин ", признала певицата. 

Виж още: Как лети времето! Крисия навърши 16 година с домакински ваучър с другари, торта и алкохол

Що се отнася до проектите за лятото на Гери-Никол, те са свързани с морето. Певицата евентуално няма да се спре дълго време на едно място, само че сигурно ще прекара повече време в родната Варна. Там се намира и новият член на фамилията - кучето Дони. То е порода кане корсо и макар славата на породата, от story-тата на певицата оставаме с усещане, че кучето е много общително и благо. 

Виж още: На море с деца: Илиана Раева е една щастлива и обичана баба

И още нещо: до края на месец юли Гери-Никол дава обещание да пусне ново парче, което ще е с задграничен реализатор. Звученето му е хитово и певицата се надява да гърми по клубовете през лятото.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР