Наскоро Памела Андерсън заяви, че Томи Лий е нейната единствена

...
Наскоро Памела Андерсън заяви, че Томи Лий е нейната единствена
Коментари Харесай

Оказва се, че не Памела Андерсън е единствената истинска любов на Томи Лий

Наскоро Памела Андерсън съобщи, че Томи Лий е нейната " единствена същинска обич " - в документалния филм на Netflix, отдаден на живота ѝ. Бурната им връзка, резултат на която са две деца, бе в центъра на вниманието през 90-те години на предишния век.
 Памела Андерсън, Томи Лий и известието, което актрисата му е изпратила
Тайните известия на Памела Андерсън към Томи Лий

Какво има да каже актрисата на някогашния си

Но както се оказва, не същото мисли 60-годишният Томи. Оказва се, че неговата същинска обич е напълно друга.

И това е споделя актуалната му четвъртата му брачна половинка, Британи Фурлан, с която музкантът подписва брак през 2019 година Любопитното е, че Фърлан е наясно с този факт и явно няма проблем с това. Дори обществено декларира пред People, че дамата, за която Лий е бил женен в интервала от 1986 до 1993 година и която " му е избягала ", по личните му думи, е любовта на живота му.

Става дума за актрисата Хедър Локлиър.

" даже си признава, че е той объркал тази връзка. Защото ѝ е изневерил. Но все пак, двамата съумяват да запазят другарството си до ден сегашен ", споделя Британи.

Самата тя е близка с Хедър. Дори я дефинира като " страхотна " и " най-милият и земен човек ". Запознават се посредством Томи и се ценят взаимно и поддържат.

" Дори от време на време му споделям, че е простак, че ѝ е изневерил. Особено, когато се ядосам ", през смях споделя още Британи. " Но въпреки всичко в тези години те са били прекомерно млади, той на 25, а тя на 26 години. Факт е, че Томи в този момент е напълно друг човек, поради годините и опита. "
 Томи Лий, голата фотография, която разгласява и реакциите след нея
Голата фотография на Томи Лий, която провокира полемики

Барабанистът не изневери на себе си

След като Локлиър се разделя с Томи Лий, тя се среща известно време с 63-годишния китарист на Bon Jovi Ричи Самбора. Двамата имат щерка - Ава (25 г.), припомнят от Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР