Наскоро оттеглилият се от тениса Роджър Федерер е отказал да

...
Наскоро оттеглилият се от тениса Роджър Федерер е отказал да
Коментари Харесай

Федерер е отказал да бъде честван на тенис турнира в Базел

Наскоро отдръпналият се от тениса Роджър Федерер е отказал да има специфична гала в неговия град Базел на тенис шампионата, който стартира на 24 октомври. Той е стимулирал отхвърли си, че към момента е прекомерно рано, откакто се раздели прочувствено с играта в Лондон на " Лейвър Къп " с мач на двойки, паралелно до Рафаел Надал.

" Опитвам се да осмисля всичко, което стана напоследък. Честване за мен в Базел ще има доста особено значение, само че е още доста рано след Лондон. Имам толкоз невероятни мемоари от шампионата и желая той да продължи да бъде измежду най-хубавите в света ", сподели Федерер пред швейцарския вестник " Тагес Анцайгер ".

Директорът на шампионата Роджър Бренвалд съжали за решението на иконата, само че бе заставен да го одобри. " Роджър Федерер е един от най-големите тенисисти в цялата история и имаше смисъл да го почетем на нашия шампионат. Щяхме да се радваме да честваме с него поради всичките му сполучливи години тук, само че разбираме, че той има потребност от повече време след края на превъзходната му кариера ", разяснява той.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР