Наскоро отказалият се от футбола - Благой Георгиев, който днес

...
Наскоро отказалият се от футбола - Благой Георгиев, който днес
Коментари Харесай

Благой Георгиев за Лудогорец и ЦСКА: Смях и цирк

Наскоро отказалият се от футбола - Благой Георгиев, който през днешния ден беше посетител в Пресклуб България във връзка детски шампионат, приказва и по дискусионните тематики в българския футбол.

" Не съм доста осведомен с българското състезание. През последните десетина дни обаче изгледах няколко мача и мога да кажа, че беше цирк. Мачовете на Лудогорец и ЦСКА бяха смях. Славия бях сигурен, че най-малко Витоша би трябвало да победи. Венци Стефанов обаче не гледа тима на кое място ще приключи, за него е значимо да оказва помощ на децата. Той съумява да развива детската школа и по-късно да продава футболисти в грандовете ", съобщи Георгиев пред публицистите.

" Аз нямам спор с никого. Ако Венци Стефанов има, не знам. Аз си споделих нещата в очите, а не по медиите. Нито съм се карал с него, нито ще се карам. Винаги ще съм му признателен, тъй като точно той ми подаде ръка. Аз не споделям, че равнището е цирк, а за това, което видях през последните дни. Особено за дузпата в интерес на Лудогорец и разправиите на мача с ЦСКА. Чист червен картон (б.а. - за Чорбаджийски), никаква дузпа (б.а. - за разградчани против Септември). Аз не съм арбитър, само че това е мое мнение. Винаги ще ми липсва играта, само че идва един миг, в който би трябвало да кажеш " Стоп " и да се отдадеш на нещо друго. Аз имах още година и половина от контракта си с Оренбург, само че взех решение да спра, тъй като нещата, с които започнах да се занимавам изискват да съм на място. Не скърбя за това решение. Работата ми не е обвързвана с футбола. Имам си задължения, които са в Русия. На по-късен стадий може да се занимавам още веднъж с футбол, само че не като треньор. В България не мисля да се връщам изобщо ", добави още към този момент някогашният футболист.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР