Наскоро Opel отвори нова страница в историята си. Компанията стана

...
Наскоро Opel отвори нова страница в историята си. Компанията стана
Коментари Харесай

Гамата „X” – новата посока на Opel

Наскоро Opel отвори нова страница в историята си. Компанията стана част от фамилията на PSA Peugeot Citroën. Немският бранд е подготвен да покаже, че инвестицията на френската формация си заслужава всяко евро. Доказателство за това е проектът PACE!, който бе показан по-рано този месец от Михаел Лошелер, основен изпълнителен шеф (CEO) на Opel Automobile GmbH. В него ясно се вижда, че Opel не е на кръстопът, както доста анализатори и критици загатваха, а е в вярната посока – с ясни цели за бъдещето.

PACE! е създаден от Opel/Vauxhall стратегия за бързо увеличение на достиженията. Комбинирайки мощните страни, тя планува синергия на равнище Groupe PSA за 1,1 милиарда евро до 2020 и 1,7 милиарда евро до 2026. Всички дейности ще допринесат да основаване на печеливш бизнес модел, без значение от възможните трудности.

Целите са сложени, а резултатите към този момент са на разположение. На пътя е новата гама кросоувъри на Opel, наречена „ X ”, която през днешния ден ще представим по-подробно. Именно с тези коли започва светлото партньорство сред PSA Peugeot Citroën и Opel.

Ще стартираме с най-малкия представител - Crossland X.

 Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР