Наскоро Никол Кидман призна за някои от по-странните си хобита,

...
Наскоро Никол Кидман призна за някои от по-странните си хобита,
Коментари Харесай

Никол Кидман и защо любителите на котките се изправиха срещу нея

Наскоро Никол Кидман призна за някои от по-странните си занимания, сред които безспорно попада това, обвързвано с двете ѝ котки Джинджър и Сноу.

Актрисата разкри, че тя и брачният партньор ѝ Кийт Ърбан постоянно пътуват и обичат да взимат с тях котките си, които носят в специфични ранички с прозорче, с цел да могат животинките да се любуват на природата към тях.

Никол Кидман показа, че съгласно нея Джиндър и Сноу същински се радват на тези завършения и незабавно скачат в раниците, когато ги видят. Много котколюбители обаче побързаха да осъдят дейностите на актрисата в обществените мрежи, като акцентираха, че постъпката ѝ е безусловно неправилна и че сходно разнасяне на животните в действителност е доста неприятно за тях.

Дори експерти, занимаващи се с проучване на държанието на котките, изрекоха мнението си пред разнообразни медии. Между тях е и Даниел Къмингс, който показа пред The Guardian, че не поучава хората да взимат котките със себе си, в случай че не е безусловно неотложно, тъй като те обичат необятни територии и жадуват за независимост на придвижването.

Според Къмингс, в случай че пренасяме котка, това би трябвало да става за най-малък интервал от време, тъй като тя би трябвало умерено да може да стъпи на четирите си лапи, да има място да се върти и да легне.

" Поставянето на котки в раница с прозорец значи, че имат дребна опция да се скрият, което биха желали да създадат в обстановки, в които са уплашени. Малко евентуално е такова прекарване да е от изгода за множеството котки ", показа експертът, като добави, че може би Кидман откровено има вяра, че Джинджър и Сноу са удовлетворени от прекарването, само че сигурно те биха предпочели да изследват на открито, на личната си територия, с надзор над личните си придвижвания. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР